Vinkylar från vinkylen.se

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Artevino vinlagrings- och multifunktionsskåp 98-230 flaskor


Energieffektiva vinlagrings- och multifunktionsskåp från franska Artevino. Franska Artevino är specialister på vinlagring och har sedan 1996 levererat högkvalitativa vinlagringslösningar till vinälskare världen över. Samtliga skåp är utrustade med kolfilter, lås och gedigna hyllor i trä. Plats för 98-230 flaskor

 

Artevino Vinlagringsskåp - OXM1T182NPD (B: 68 x H: 147,9 x D: 70 cm)

Fristående vinlagringsskåp med plats till 182 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden - precis som en vinkällare. Skåpet kommer med en låsbar solid dörr, gedigna lagringshyllor i trä och har energiklass F.

> Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXG1T230NPD (B: 68 x H: 182,5 x D: 70 cm)

Fristående vinlagringsskåp med plats till 230 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden - precis som en vinkällare. Skåpet kommer med en låsbar solid dörr och gedigna lagringshyllor i trä.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXG1T230NVSD (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Vinlagringsskåp från franska Artevino med plats till 230 flaskor. Detta vinlagringsskåp har en UV-skyddad glasdörr vilket gör att du kan visa upp dina vinflaskor på ett elegant sätt! Vinlagringsskåpet är låsbart och kommer med exklusiva vinlagringshyllor i trä.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Artevino Multifunktionsskåp - OXG3T199NVSD (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Multifunktionslagringsskåp från franska Artevino. Lagra vin och förvara serveringsklart rött & vitt vin - i samma skåp! Detta multifunktionsskåp har plats till 199 flaskor och kommer med en låsbar glasdörr. Multiskåpet levereras med 3 lagringshyllor i trä och 3 avgränsade fack för serveringsklara viner.

Symbol: Låsbar produktSymbol: Multitemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning