MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Förvara


Här hittar du vintillbehör som förslutningskork, vinställ och vinförvaring från olika kända varumärken. Har du några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!Etiketter för vin - 5-pack

Etiketter till för att enkelt hålla iordning på dina lagrade viner. Kommer i 5-pack.

Läs mer

 


Vaccum stopper

Smart lösning för dig som vill kunna förvara din öppnade vin eller champagne flaska lite längre. Genom att avlägsna överflödig luft från flaskan så får du längre hållbarhet. Sätt korken på flaska och pumpa 10-15 gånger för att få bort luften. Fungerar även lika bra som flaskkork, en 2 i 1 produkt som alla vinälskare borde äga!

Läs mer
 


BoxinBag Stopper förslutningskork vin

Stilren och funktionell Stopper (förslutningskork). Snygg metalliknande design med knapp på ovansidan för att du enkelt ska kunna låsa fast korken. Stopper för vin eller champagne.

Läs mer
 


Champagne air pump förslutningskork - champagne

En praktisk förslutningskork med luftpump som är enkel att använda till mousserande vin och Champagne. Design i krom.

Läs mer

 


BoxinBag patenterade anslutningsclips 5-pack

Bygg ut ditt vinställ alltefter som din samling växer. RTA patenterade anslutningsclips gör det enkelt att utöka RTA vinställ för det tillgängliga utrymmet.

Läs mer
 


RTA 15 vinställ

Enkelt vinlagringsställ med plats för 15 flaskor. Vinstället är tillverkat i betsad furu och galvaniserat stål. Flexibel konstruktion som är lätt att utöka efter hand som din privata vinsamling växer. Lämplig plats för vinlagringsstället är källarutrymme/vinkällare. Levereras omonterat.

Läs mer

 


AutO2Vac2

AutO2Vac2 är en automatisk vakuumförseglare som bevarar ditt resterande vin i flaskan för senare tillfälle.

Läs mer
 


RTA 30 vinställ

Enkelt vinlagringsställ med plats för 30 flaskor. Vinstället är tillverkat i betsad furu och galvaniserat stål. Flexibel konstruktion som är lätt att utöka efter hand som din privata vinsamling växer. Lämplig plats för vinlagringsstället är källarutrymme/vinkällare. Levereras omonterat.

Läs mer

 


RTA 90 vinställ

Enkelt vinlagringsställ med plats för 90 flaskor. Vinstället är tillverkat i betsad furu och galvaniserat stål. Flexibel konstruktion som är lätt att utöka efter hand som din privata vinsamling växer. Lämplig plats för vinlagringsstället är källarutrymme/vinkällare. Levereras omonterat.

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT