Fristående vinkylar | Vinkylen.se

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Fristående vinkylar


Nedan presenterar vi våra fristående vinkylar från välkända varumärken som bland annat Climadiff, mQuvée och Severin. Vi erbjuder fristående vinkylar i olika storlekar som passar såväl i hemmet som på restaurangen.

En fristående vinkyl placeras lämpligast i ett utrymme som låter värmen från vinkylen cirkulera på ett korrekt sätt - alltså inte inbyggd. En fristående vinkyl behöver alltid ett avstånd på cirka 10 cm fritt runtom produkten, önskar du att bygga in vinkylen? Då rekommenderar vi er våra inbyggbara modeller istället. Besök gärna vår köpguide för att läsa mer om våra rekommendationer för placering och val av vinkyl. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

 

mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 12 Stainless (B: 39,5 x H: 51,5 x D: 53 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 12 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 12 (B: 34,5 x H: 54 x D: 49)

Nyhet! Äntligen kan vi erbjuda en liten, stilren och prisvärd vinkyl i helvit design! Vinkylen rymmer 12 flaskor och har två justerbara temperaturzoner för att kunna kyla både rött och vitt vin samtidigt. Den är utrustad med utdragbara hyllor i trä, LED-belysning och termoelektrisk kylning. Den perfekta vinkylen för bänkskivan i köket, till sidobordet eller att ha ståendes på golvet.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 4 (monterbar på vägg) (B: 40,9 x H: 46 x D: 28,8 cm)

En mindre men elegant kyl för dig med ont om plats! En unik vinkyl som du kan hänga på väggen och snyggt placera dina vinflaskor i. Du kan även använda den som fristående och ställa den på ett bord eller en köksbänk. Vinkylen är utrustad med trähyllor och rymmer 4 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Severin fristående vinkyl - KS 9889 (B: 43 x H: 51,5 x D: 48 cm)

Liten, svart vinkyl med 1 temperaturzon från Severin. Denna vinkyl har plats för 15 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 16 Stainless (B: 25,2 x H: 84 x D: 51,5 cm)

Denna smakfulla vinkyl är perfekt för det stilrena hemmet. Med detaljer såsom trähyllor, LED-belysning och touch skärm som ger en lyxigare känsla och en mycket prisvärd vinkyl! Den har låg vibration genom Peltier-teknologi och rymmer 16 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 16 Black (B: 25,2 x H: 84 x D: 51,5 cm)

Denna smakfulla vinkyl är perfekt för det stilrena hemmet. Med detaljer såsom trähyllor, LED-belysning och touch skärm som ger en lyxigare känsla och en mycket prisvärd vinkyl! Den har låg vibration genom Peltier-teknologi och rymmer 16 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 24 (B: 35,5 x H: 84 x D: 51,1 cm)

Stilren och tystlåten fristående vinkyl med plats för 24 stycken flaskor uppdelat på två stycken justerbara temperaturzoner. Perfekt för dig som vill kyla både rött och vitt vin simultant! Designad i rostfritt stål med eleganta detaljer, touch-display, LED-belysning och utdragbara hyllor i trä.

Symbol: Energiklass A Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée fristående vinkyl - WineExpert 24 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 82 x D: 49,6 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design med trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 24 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 24 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Climadiff Fristående vinkyl - CLS28H (B: 43 x H: 74 x D: 52 cm)

Fristående vinkyl från franska Climadiff. Vinkylen i svart design har ett integrerat handtag, sex hyllor med träfront och plats för 28 flaskor. Vinkylen håller en låg ljudnivå tack vare termoelektrisk kylning.Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 28 Stainless (B: 54,5 x H: 45,5 x D: 57 cm)

Stilren fristående vinkyl från mQuvée med en justerbar temperaturzon. Denna vinkyl kommer med en displayhylla, vilket gör att du på ett elegant sätt kan visa upp dina bästa viner. Vinkylen har även ett effektivt kolfilter som ser till att oönskad lukt håller sig bort från dina vinflaskor. Denna vinkyl rymmer 28 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 28 (B: 46 x H: 74 x D: 52 cm)

En prisvärd vinkyl för det moderna hemmet! Rostfri design, hyllor i trä och LED-belysning ger den fristående vinkylen en stilfull känsla. Vinkylen rymmer 28 flaskor, har en justerbar temperaturzon och håller tack vare Peltier-teknologi en låg vibration.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Northern Collection 32 (B: 40,2 x H: 83,5 x D: 51,4 cm)

Svart, stilren och ställbar! Denna fristående vinkyl har två justerbara temperaturzoner som gör att du kan kyla både röda och vita viner samtidigt. Vinkylen har en kapacitet på hela 32 flaskor och drivs av Peltier-teknologi som minimerar vibrationer. Vinkylen är även utrustad med metallhyllor, LED-belysning och en glasdörr.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 31 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Servera dina viner vid perfekt serveringstemperatur! Cavins fristående vinkyl har två ställbara temperaturzoner för rödvin i den nedre och vitt vin i den övre zonen. Handtag och dörr i rostfritt stål ger en modern design som ackompanjeras av energiklass A, kompressorkylning och plats till 32 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 32 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Servera dina viner vid perfekt serveringstemperatur i en vinkyl med energiklass A! Cavins fristående vinkyl har två ställbara temperaturzoner för rödvin i den nedre och vitt vin i den övre zonen. Vinkylen är dessutom utrustad med ett integrerat handtag som ger ett stilrent utseende, kyls av en kompressor och har plats till 32 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 38 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 38 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 38 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 38 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Climadiff Fristående vinkyl - CLS41MT (B: 40 x H: 85,5 x D: 54 cm)

Nyhet från franska Climadiff med plats för 41 flaskor! Vinkylen styrs med hjälp av en touchpanel som sitter på utsidan av dörren för att den ska behöva öppnas så lite som möjligt. Vinkylen är fristående och har energiklass A, två justerbara temperaturzoner och kompressorkylning.

Symbol: Energiklass A

Läs mer
 


Severin fristående vinkyl - KS 9894 (B: 48 x H: 84 x D: 47 cm)

Mellanstor, svart vinkyl med 1 temperaturzon från Severin. Denna vinkyl har plats för 33 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 43 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 43 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 49 Stainless (B: 54,5 x H: 85 x D: 55,5 cm)

Stilren fristående vinkyl från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl är både utrustad med en elegant displayhylla och ett effektivt kolfilter som håller oönskad lukt borta från dina vinflaskor. Vinkylen rymmer 49 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 49 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Fristående vinkyl i svart design från Cavin. Vinkylen rymmer upp till 45 flaskor och har en temperaturzon. Vinkylen är utrustad med kompressorkylning, trähyllor och har energiklass A. Längst ner har vinkylen en elegant displayhylla som displayar dina viner på bästa sätt!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 50 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

En fristående vinkyl i rostfri design från Cavin. Vinkylen rymmer upp till 45 flaskor och har en temperaturzon. Vinkylen är utrustad med kompressorkylning, trähyllor och har energiklass A. Längst ner har vinkylen en elegant displayhylla som displayar dina viner på bästa sätt!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 49 Retro (B: 55 x H: 83,5 x D: 55,5 cm)

Äntligen är Cavins vinkyl i retrodesign här! Med en kapacitet upp till 29 flaskor, en temperaturzon, kompressorkylning och energiklass A är detta vinkylen för dig som söker en bra vinkyl med en unik design!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Climadiff fristående vinkyl - CLS52 (B: 49,5 x H: 85 x D: 56,5 cm)

Fristående vinkyl från franska Climadiff med en rostfri ram för ett stilrent intryck. Vinkylen kommer med en temperaturzon och har plats för 52 flaskor.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 59 Powder White (B: 54,5 x H: 88,5 x D: 57 cm)

Stilren fristående vinkyl i matt vit från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl är både utrustad med en elegant displayhylla och ett effektivt kolfilter som håller oönskad lukt borta från dina vinflaskor. Vinkylen rymmer 57 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 66 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 66 flaskor och energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 66 Stainless (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 66 flaskor och energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 70 Stainless (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stor och stilren fristående vinkyl från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl kommer med en displayhylla, vilket gör att du på ett elegant sätt kan visa upp dina bästa viner. Vinkylen har även ett effektivt kolfilter som ser till att oönskad lukt håller sig bort från dina vinflaskor. Denna vinkyl rymmer 70 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 70 Powder White (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stor och stilren fristående vinkyl i matt vit finish från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl kommer med en displayhylla, vilket gör att du på ett elegant sätt kan visa upp dina bästa viner. Vinkylen har även ett effektivt kolfilter som ser till att oönskad lukt håller sig bort från dina vinflaskor. Denna vinkyl rymmer 70 flaskor och har energiklass A.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Climadiff Fristående vinkyl - CLS110MT (B: 50 x H: 125,5 x D: 54 cm)

Nyhet från franska Climadiff med plats för 110 flaskor! Vinkylen styrs med hjälp av en touchpanel som sitter på utsidan av dörren för att den ska behöva öppnas så lite som möjligt. Vinkylen är fristående och har grå design, två justerbara temperaturzoner och kompressorkylning.Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 126 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 126 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 126 Stainless (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 126 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 180 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 180 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 180 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 192 Fullglass Black Label-view (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Modern och stor vinkyl med 11 utdragbara hyllor i label-view-modell som gör vinflaskornas etiketter väl synliga. Den svarta vinkylen är fristående och utrustad med en justerbar temperaturzon, ergonomiskt handtag och en UV-skyddad glasdörr som skyddar vinerna från skadligt solljus. Vinkylen rymmer 153 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 192 flaskor.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 192 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 192 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt

Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 295 W (B: 59,5 x H: 157 x D: 60 cm)

Mellanstor fristående vinkyl i modern design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 147 flaskor och kommer med en elegant presentationshylla.Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 365 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60 cm)

Stor fristående vinkyl i modern design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 197 flaskor och kommer med en elegant presentationshylla!Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 414 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60,5 cm)

Stor fristående vinkyl som är tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 197 flaskor och ger med sitt mörka glas ett diskret intryck!Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

KÖPGUIDE - Vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT