Fristående vinkylar | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Fristående vinkylar


Nedan presenterar vi våra fristående vinkylar från välkända varumärken som bland annat Climadiff, mQuvée och Severin. Vi erbjuder fristående vinkylar i olika storlekar som passar såväl i hemmet som på restaurangen.

En fristående vinkyl placeras lämpligast i ett utrymme som låter värmen från vinkylen cirkulera på ett korrekt sätt - alltså inte inbyggd. En fristående vinkyl behöver alltid ett avstånd på cirka 10 cm fritt runtom produkten, önskar du att bygga in vinkylen? Då rekommenderar vi er våra inbyggbara modeller istället. Besök gärna vår köpguide för att läsa mer om våra rekommendationer för placering och val av vinkyl. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

 

mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 12 Stainless (B: 39,5 x H: 51,5 x D: 53 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 12 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée fristående vinkyl - WineExpert 24 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 82 x D: 49,6 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design med trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 24 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 24 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 31 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Servera dina viner vid perfekt serveringstemperatur! Cavins fristående vinkyl har två ställbara temperaturzoner för rödvin i den nedre och vitt vin i den övre zonen. Handtag och dörr i rostfritt stål ger en modern design som ackompanjeras av energiklass G, kompressorkylning och plats till 32 flaskor.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 38 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 38 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 38 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 38 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Severin fristående vinkyl - KS 9894 (B: 48 x H: 84 x D: 47 cm)

Mellanstor, svart vinkyl med 1 temperaturzon från Severin. Denna vinkyl har plats för 33 flaskor.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 43 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 43 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 49 Stainless (B: 54,5 x H: 85 x D: 55,5 cm)

Stilren fristående vinkyl från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl är både utrustad med en elegant displayhylla och ett effektivt kolfilter som håller oönskad lukt borta från dina vinflaskor. Vinkylen rymmer 49 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 49 Powder White (B: 54,5 x H: 85 x D: 55,5 cm)

Stilren fristående vinkyl i matt vit från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl är både utrustad med en elegant displayhylla och ett effektivt kolfilter som håller oönskad lukt borta från dina vinflaskor. Vinkylen rymmer 49 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 49 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Fristående vinkyl i svart design från Cavin. Vinkylen rymmer upp till 45 flaskor och har en temperaturzon. Vinkylen är utrustad med kompressorkylning, trähyllor och har energiklass G. Längst ner har vinkylen en elegant displayhylla som displayar dina viner på bästa sätt!

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 49 Retro (B: 55 x H: 83,5 x D: 55,5 cm)

Äntligen är Cavins vinkyl i retrodesign här! Med en kapacitet upp till 49 flaskor, en temperaturzon och kompressorkylning är detta vinkylen för dig som söker en bra vinkyl med en unik design!

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 50 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

En fristående vinkyl i rostfri design från Cavin. Vinkylen rymmer upp till 45 flaskor och har en temperaturzon. Vinkylen är utrustad med kompressorkylning, trähyllor och har energiklass F. Längst ner har vinkylen en elegant displayhylla som displayar dina viner på bästa sätt!

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Cavin Fristående vinkyl - Polar Collection 51 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Fristående vinkyl med två justerbara temperaturzoner och plats för 37 flaskor. Vinkylen från skandinaviska Cavin har en UV-skyddad glasdörr, elektronisk reglering och kompressorkylning. Längst ner i vinkylen finns en displayhylla som ger dig möjligheten att visa upp ett urval av de vinerna du tycker om lite extra.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 66 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 66 flaskor och energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 66 Stainless (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 66 flaskor och energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 70 Stainless (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stor och stilren fristående vinkyl från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl kommer med en displayhylla, vilket gör att du på ett elegant sätt kan visa upp dina bästa viner. Vinkylen har även ett effektivt kolfilter som ser till att oönskad lukt håller sig bort från dina vinflaskor. Denna vinkyl rymmer 70 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineServe 70 Powder White (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stor och stilren fristående vinkyl i matt vit finish från mQuvée med två temperaturzoner. Denna vinkyl kommer med en displayhylla, vilket gör att du på ett elegant sätt kan visa upp dina bästa viner. Vinkylen har även ett effektivt kolfilter som ser till att oönskad lukt håller sig bort från dina vinflaskor. Denna vinkyl rymmer 70 flaskor och har energiklass G.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 126 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 126 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 126 Stainless (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 126 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 180 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 180 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner och rymmer 180 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 192 Fullglass Black Label-view (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Modern och stor vinkyl med 11 utdragbara hyllor i label-view-modell som gör vinflaskornas etiketter väl synliga. Den svarta vinkylen är fristående och utrustad med en justerbar temperaturzon, ergonomiskt handtag och en UV-skyddad glasdörr som skyddar vinerna från skadligt solljus. Vinkylen rymmer 153 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Fristående vinkyl - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i rostfri design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen rymmer 192 flaskor.

Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 295 W (B: 59,5 x H: 157 x D: 60 cm)

Mellanstor fristående vinkyl i modern design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 147 flaskor och kommer med en elegant presentationshylla.Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 365 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60 cm)

Stor fristående vinkyl i modern design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 197 flaskor och kommer med en elegant presentationshylla!Läs mer
 


Fristående vinkyl - FZ 414 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60,5 cm)

Stor fristående vinkyl som är tillverkad i Danmark. Vinkylen har en ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Vinkylen har plats till 197 flaskor och ger med sitt mörka glas ett diskret intryck!Läs mer
 


Fristående vinkyl - VKG 571 (B: 59,5 x H: 185 x D: 59,5 cm)

Mellanstor fristående vinlagringsskåp i helsvart design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en temperaturzon och trähyllor i obehandlad ek. Showhyllan längst ner fungerar utmärkt för att förvara redan öppnade vinflaskor. Vinkylen har plats till 116 flaskor.Läs mer
 


Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning