MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

mQuvée – helintegrerbar vinkyl med ''technical door''


Vi erbjuder dig en helintegrerbar vinkyl med specialdesignad dörr för att du själv sedan ska kunna montera på en egen skåpslucka ovan vår, vilket i sin tur gör köket mycket enhetligt och stilrent . Vår vinkyl är specialframtagen för att passa in perfekt i just ditt kök. Vinkylen har energiklass A+, väldigt låg ljudnivå och rymmer 50 vinflaskor.

 

mQuvée helintegrerbar vinkyl - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)

Integrera din vinkyl med resten av köket! Revolutionerande och helintegrerbar vinkyl från mQuvée. Denna vinkyl kommer med en "technical door" och ett helintegrerbart gångjärn som svänger över sin egen axel. Detta innebär att du själv kan montera på en kökslucka, ovan på vinkylsdörren - en modern och smart lösning! Monteringen är enkel och tar inte mer än 30 minuter, det enda du behöver är en kökslucka. Köksluckan måste vara minst 770 mm hög (passar exempelvis till kök från IKEA, Kvik & högre köksluckor från Marbodal). Vinkylen kommer med eleganta detaljer så som hyllor i trä, har plats till 50 flaskor och har energiklass A+. Den perfekta vinkylen för ditt hem!

Symbol: Inbyggbar produktSymbol: Winestorage technology

Läs mer

 
PRODUKTPRIS
mQuvée helintegrerbar vinkyl - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)11995 kr
KÖP


mQuvée helintegrerbart vinlagringsskåp - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)

Integrera ditt vinlagringsskåp med resten av köket! Revolutionerande och helintegrerbart vinlagringsskåp från mQuvée. Vinlagringsskåpet kommer med en "technical door" och ett helintegrerbart gångjärn som svänger över sin egen axel. Detta innebär att du själv kan montera på en kökslucka, ovan på vinlagringsskåpsdörren - en modern och smart lösning! Monteringen är enkel och tar inte mer än 30 minuter, det enda du behöver är en kökslucka. Köksluckan måste vara minst 770 mm hög (passar exempelvis till kök från IKEA, Kvik & högre köksluckor från Marbodal). Vinlagringsskåpet kommer med en solid dörr, cirkulation som säkerställer luktfrihet, har plats till 50 flaskor och har energiklass A+. Justera temperaturen, placera flaskorna och låt skåpet stå för den perfekta lagringen av ditt vin!

Symbol: Inbyggbar produktSymbol: Winestorage technology

Läs mer

 
PRODUKTPRIS
mQuvée helintegrerbart vinlagringsskåp - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)12995 kr
KÖP


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

KUNDBETYG!