Inbyggbara vinkylar | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Inbyggbara vinkylar


Här finner du våra inbyggbara vinkylar från välkända varumärken som bland annat mQuvée, Climadiff samt Avintage. Vi har ett stort sortiment av inbyggbara vinkylar, med plats för 7 upp till 146 flaskor, olika design och i flera olika utföranden. Känner du dig osäker på vilken typ av vinkyl som du bör satsa på? Läs igenom vår köpguide där förklarar vi mer ingående om olika typer av vinkylar eller kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Inbyggbara vinkylar passar utmärkt för att byggas in under exempelvis köksbänken tack vare deras smarta konstruktion med utblås undertill. Önskar du att bygga in din vinkyl helt? Då rekommenderar vi våra integrerbara vinkylar istället.

 

mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 15S Stainless (B: 14,8 x H: 82/89 x D: 52,5 cm)

Mindre inbyggbar vinkyl med plats till 7 flaskor från mQuvée. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken och är perfekt för dig med mindre plats. Med stilren rostfri design och dörr utan skarvar lyfter denna vinkyl ditt kök!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 15S Powder White (B: 14,8 x H: 82/89 x D: 52,5 cm)

Mindre inbyggbar vinkyl från mQuvée med plats till 7 flaskor. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken och är perfekt för dig med mindre plats. Med matt vit design och dörr utan skarvar lyfter denna vinkyl ditt kök!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU8XA (B: 14,5 x H: 82/88,5 x D: 54,7 cm)

Mindre inbyggbar vinkyl från franska Climadiffs premiumvarumärke Avintage med plats till 8 flaskor varav 7 liggandes och en ståendes. Byggs enkelt in under köksbänken – perfekt för dig med mindre plats!

Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 15S Anthracite Black (B: 14,8 x H: 82/89 x D: 52,5 cm)

Mindre inbyggbar vinkyl med plats för 7 flaskor i en snygg mattsvart design från mQuvée. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken och är perfekt för dig med mindre plats. Med dörr utan skarvar kommer verkligen denna vinkyl att lyfta ditt kök!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU23TXA (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Storsäljaren från franska Avintage - Climadiff Premium Collection! Stilren vinkyl med rostfria detaljer som gör sig snyggt inbyggd under köksbänken. Denna vinkyl har en justerbar temperaturzon och plats för 21 flaskor.

Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 700 30S Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk inbyggbar vinkyl i exklusiv finish som med sin justerbara höjd är anpassad för den europeiska marknaden. Vinkylen kommer med en display-hylla i trä som gör det möjligt att presentera dina viner på ett exklusivt sätt. Vinkylen är utrustad med en justerbar temperatur (5-20 grader) i hela skåpet. Allt du behöver göra är att placera dina flaskor och låta vinkylen kyla dina viner!

Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Läs mer

 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 30D Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren och energisnål vinkyl från mQuvée i rostfri design och seamless-door (dörr utan skarvar). Vinkylen passar perfekt som inbyggd under köksbänken, men gör sig även snygg som fristående. Vinkylen har två temperaturzoner, kolfilter, 5 utdragbara hyllor i trä och plats för 16 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 30D Anthracite Black (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

Stilren och energisnål vinkyl från mQuvée i mattsvart design och seamless-door (dörr utan skarvar). Vinkylen passar perfekt som inbyggd under köksbänken, men gör sig även snygg som fristående. Vinkylen har två temperaturzoner, kolfilter, 4 utdragbara hyllor i trä och plats för 16 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 40D Stainless (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Äntligen en inbyggbar vinkyl med dörr som är 700 mm hög, och passar med skandinaviska kök som Marbodal och HTH. Med sin totala höjd på 82/90 cm och bredd på 40 cm passar den klockrent in på den skandinaviska marknaden. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken eller användas som fristående. Med elegant rostfri design, två temperaturzoner och med en seamless-door (dörr utan skarvar) ger detta dig en vinkyl med ett stilrent intryck. Vinkylen har 5 utdragbara trähyllor och plats till 28 flaskor.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 40D Anthracite Black (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En läcker vinkyl från mQuvée som med sin höjd på 82/89 cm och bredd på 40 cm passar in på den skandinaviska marknaden. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken eller användas som fristående. Med mattsvart design, två temperaturzoner och med en seamless-door (dörr utan skarvar) ger detta dig en vinkyl med ett stilrent intryck. Vinkylen har 5 utdragbara trähyllor och plats till 28 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 40D Custom Made (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Nu kan du få din vinkyl från mQuvée i samma färg som dina köksluckor, väggar eller varför inte vitvaror. Bryt av med en en Custom Made vinkyl och få en färgklick i rummet! Allt du behöver är en färgkod – sedan sköter vi resten!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 800 Stainless (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Mycket värde för lite pengar! Den inbyggbara vinkylen rymmer 29 flaskor och kyls med en kompressor som är utrustad med ett skyddande antivibrationssystem. Vinkylen har en stilren design med fem utdragbara hyllor i trä och två justerbara temperaturzoner. Vinkylen har dessutom en dörrhöjd på 800 mm vilket gör att den passar perfekt för dig som exempelvis har ett kök från IKEA.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 800 Black (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Mycket värde för lite pengar! Den inbyggbara vinkylen rymmer 29 flaskor och kyls med en kompressor som är utrustad med ett skyddande antivibrationssystem. Vinkylen har en stilren design med fem utdragbara hyllor i trä och två justerbara temperaturzoner. Vinkylen har dessutom en dörrhöjd på 800 mm vilket gör att den passar perfekt för dig som exempelvis har ett kök från IKEA.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 50D Stainless (B: 49,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En tidlös vinkyl från mQuvée som med sin bredd på 50 cm gör den helt unik på marknaden. Utmärkt att bygga in under köksbänken eller varför inte ha den som en fristående vinkyl. Med dess stilrena utseende och klassiska trähyllor får du en läcker detalj i ditt hem. Placera dina vinflaskor i kylen och förvara dem med stil!

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer

 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 50D Modern (B: 49,5 x H: 82/89 x D: 57,3 cm)

En vinkyl med kombinerad dörr i svart och rostfri finish från mQuvée, som med sin bredd på 50 cm gör den helt unik på marknaden. Utmärkt att bygga in under köksbänken eller varför inte ha den som en fristående vinkyl. Med dess stilrena utseende och klassiska trähyllor får du en läcker detalj i ditt hem. Placera dina vinflaskor i kylen och förvara dem med stil!

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 40 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82/88 x D: 57,3 cm)

Modern och stilren inbyggbar vinkyl med handtag och sockel i svart. Två temperaturzoner och hyllor i trä skapar perfekta förutsättningar för att kyla ditt vin på ett snyggt och effektivt sätt. I denna vinkyl får du plats med 40 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 60D Modern (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57,5 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från mQuvée som passar utmärkt i det moderna och skandinaviska hemmet. Vinkylen går enkelt att bygga in under köksbänken och kan även användas som fristående. Med en kombinerad dörr i både svart och rostfri finish från mQuvée, två temperaturzoner och en dörr utan skarvar får du en vinkyl som lyfter hela ditt kök. Vinkylen har energiklass F, kolfilter, 5 utdragbara trähyllor och plats till 45 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 60D Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från mQuvée med mått anpassade för den skandinaviska marknaden. Vinkylen går enkelt att bygga in under köksbänken och kan även användas som fristående. Med stilren matt vit design, två temperaturzoner och en dörr utan skarvar får du en vinkyl som lyfter hela ditt kök. Vinkylen har kolfilter, 5 utdragbara trähyllor och plats till 45 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 60D Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från mQuvée som kommer med en unik dörr som har en höjd på 700 mm - för att passa in i det skandinaviska hemmet. Vinkylen går enkelt att bygga in under köksbänken och kan även användas som fristående. Med stilren rostfri design, två temperaturzoner och en dörr utan skarvar får du en vinkyl som lyfter hela ditt kök. Vinkylen har kolfilter, 4 utdragbara trähyllor och plats till 45 flaskor.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 60D Custom Made (B: 59,5 x H: 80/89 x D: 57 cm)

Nu kan du få din vinkyl med 700 mm dörrhöjd från mQuvée i samma färg som dina köksluckor, väggar eller varför inte vitvaror. Bryt av med en en Custom Made vinkyl och få en färgklick i rummet! Allt du behöver är en färgkod – sedan sköter vi resten!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU54TXDZA (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Stilren inbyggbar vinkyl med rostfri ram från franska Avintage - Climadiffs Premium Collection. Två justerbara temperaturzoner, ett minimalistiskt handtag och fem trähyllor ger vinkylen det där lilla extra! I denna vinkyl får du plats med 50 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU54SXDZA (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Stilren inbyggbar vinkyl med rostfri ram och svart sockel från franska Avintage - Climadiffs Premium Collection. 2 temperaturzoner och trähyllor för det där lilla extra! I denna vinkyl får du plats med 50 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 60DD Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Unik och häftig vinkyl från mQuvée som du öppnar genom att dra ut handtaget (precis som lådor). Helt svart glansig modell med 5 utdragbara hyllor och 2 justerbara temperaturzoner med display på insidan. Denna vinkyl rymmer 42 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60D2 Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren rostfri vinkyl från mQuvée med presentationshyllor, dubbeldörr och mått anpassade för den Skandinaviska marknaden. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner – idealiskt för att du ska kunna förvara serveringsklara röda och vita viner i samma vinkyl. Fungerar både som fristående och som inbyggd under köksbänken. Kapacitet för totalt 31 flaskor.

Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren vinkyl i matt vitt design från mQuvée med presentationshyllor, dubbeldörr och mått anpassade för den Skandinaviska marknaden. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner – idealiskt för att du ska kunna förvara serveringsklara röda och vita viner i samma vinkyl. Fungerar både som fristående och som inbyggd under köksbänken. Kapacitet för totalt 31 flaskor.

Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Artevino Inbyggbar vinkyl - COSY 60 (B: 59,5 x H: 81,6/83,2 x D: 57 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från franska Artevino. Temperaturzonen i vinkylen är en multizon där värmen stiger från 6-10 grader i nedre delen till 15-20 grader i övre delen. Vinkylen har fyra utdragbara hyllor i trä och en omhängbar UV-skyddad glasdörr. Vinkylen tillverkas som alla andra vinkylar och vinlagringsskåp från Artevino i Frankrike.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée Helintegrerad vinkyl - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Integrera din vinkyl med resten av köket! Revolutionerande och helintegrerad vinkyl från mQuvée. Denna vinkyl kommer med en "technical door" och ett helintegrerat gångjärn som svänger över sin egen axel. Detta innebär att du själv kan montera på en kökslucka, ovanpå på vinkylsdörren - en modern och smart lösning! Monteringen är enkel och tar inte mer än 30 minuter, det enda du behöver är en kökslucka. Vinkylen kommer med eleganta detaljer så som hyllor i trä, har plats till 44 flaskor och har energiklass E. Den perfekta vinkylen för ditt hem!

Symbol: Inbyggbar produktSymbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 102 Stainless (B: 59,5 x H: 147,6/154,6 x D: 57,5 cm)

En större och prisvärd vinkyl från mQuvée som både passar som fristående och som inbyggd! Med ett unikt djup på 57,5 cm passar denna vinkyl perfekt att byggas in i ett högskåp. Enheten har en modern och stilren design och har en elegant dörr utan skarvar. Vinkylen har 11 utdragbara hyllor och rymmer upp till 99 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl - WineCave 187 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 177/185 x D: 57 cm)

Ett prisvärt högskåp från mQuvée för dig som har ett behov av en större vinkyl men som inte vill att det ska bli en allt för för kostsam historia. Med en dörr utan skarvar och sin mattsvarta design kommer den här vinkylen att ge ditt kök den sista detaljen som det behöver! Skåpet har 14 utdragbara hyllor och plats till 123 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 187 Anthracite Black Label-view (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Äntligen finns WineCave 187 i varianten "label-view"! I denna variant är flaskornas etiketter synliga och du kan visa upp dina viner trots att de förvaras liggande. Den inbyggbara vinkylen är anpassad för den skandinaviska marknaden och är utrustad med ett praktiskt gångjärn som minimerar dörrens svängradie. Med plats för 118 flaskor och 14 utdragbara hyllor i en stilren svart design är denna vinkyl detaljen som saknas i ditt kök!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave Exclusive 187 Stainless (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Ett toppfunktionellt högskåp från mQuvée för dig som vill ha en större vinkyl som är som skräddarsydd för ditt kök. Du kan sätta din egen kökssockel framför vinkylen och dess praktiska gångjärn minimerar dörrens svängradie jämfört med andra modeller. Med plats för 123 flaskor och 14 utdragbara hyllor och en stilren rostfri design är denna vinkyl detaljen som saknas i ditt kök!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave Exclusive 187 Powder White (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Ett toppfunktionellt högskåp från mQuvée för dig som vill ha en större vinkyl som är som skräddarsydd för ditt kök. Du kan sätta din egen kökssockel framför vinkylen och dess praktiska gångjärn minimerar dörrens svängradie jämfört med andra modeller. Med plats för 123 flaskor och 14 utdragbara hyllor och en stilren vit design är denna vinkyl detaljen som saknas i ditt kök!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 15 (B: 14,5 x H: 82/89 x D: 54,8 cm)

Liten inbyggbar vinkyl från Cavin. Den svarta vinkylen erbjuder plats till 8 flaskor, varav en förvaras stående - perfekt förvaring för en öppnad vinflaska. Med din slimmade design är detta en perfekt vinkyl för dig med ont om utrymme i köket eller bara vill ha en mindre vinkyl!

Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 30D Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

Stilren och energisnål vinkyl från mQuvée i rostfri design och seamless-door (dörr utan skarvar). Vinkylen passar perfekt som inbyggd under köksbänken, men gör sig även snygg som fristående. Vinkylen har två temperaturzoner, kolfilter, 4 utdragbara hyllor i trä och plats för 16 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 30D Powder White (B: 29,5 x H: 82/90 x D: 57 cm)

Stilren och energisnål vinkyl i matt vit design och seamless-door (dörr utan skarvar). Vinkylen passar perfekt som inbyggd under köksbänken, men passar minst lika bra som fristående. Vinkylen har 2 temperaturzoner, kolfilter, 5 utdragbara hyllor i trä och plats till 16 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU18TDZA (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,3 cm)

Innovativ inbyggbar vinkyl med integrerat handtag och UV-skyddad glasdörr från franska Avintage. Vinkylen har energiklass G, två justerbara temperaturzoner och plats till 17 flaskor. Vinkylen byggs enkelt in under köksbänken och har 3 utdragbara hyllor med träfront som tillsammans med vinkylens svarta design skapar en lyxig atmosfär!

Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 40D Modern (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En läcker vinkyl från mQuvée som med sin höjd på 82 cm och bredd på 40 cm passar in på den skandinaviska marknaden. Vinkylen kan enkelt byggas in under köksbänken eller användas som fristående. Med en kombinerad dörr i svart och rostfritt, två temperaturzoner och med en seamless-door (dörr utan skarvar) ger detta dig en vinkyl med ett stilrent intryck. Vinkylen har 5 utdragbara trähyllor och plats till 28 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 50D Anthracite Black (B: 49,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En tidlös svart vinkyl från mQuvée som med sin bredd på 50 cm gör den helt unik på marknaden. Utmärkt att bygga in under köksbänken eller varför inte ha den som en fristående vinkyl. Med dess stilrena utseende och klassiska trähyllor får du en läcker detalj i ditt hem. Placera dina vinflaskor i kylen och förvara dem med stil!

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 700 60S Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

En stilren vinkyl i rostfri finish för dig som vill kyla alla viner i en och samma temperatur! Vinkylen kommer med en unik dörrhöjd på 700 mm - för att passa in i det skandinaviska hemmet. En displayhylla och en presentationshylla i trä medföljer vilket innebär att du kan presentera ditt vin på ett prydligt sätt. Vinkylen byggs enkelt in under köksbänken, men kan även användas som fristående. Med en temperaturzon och dörr utan skarvar får du en vinkyl som ger ditt kök ett enhetligt intryck.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 700 60D Anthracite Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från mQuvée som kommer med en unik dörr som har en höjd på 700 mm - för att passa in i det skandinaviska hemmet. Vinkylen går enkelt att bygga in under köksbänken och kan även användas som fristående. Med stilren mattsvart design, två temperaturzoner och en dörr utan skarvar får du en vinkyl som lyfter hela ditt kök. Vinkylen har energiklass F, kolfilter, 4 utdragbara trähyllor och plats till 45 flaskor.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 40 Stainless (B: 59,5 x H: 82/88 x D: 57,3 cm)

Modern och stilren inbyggbar vinkyl i rostfri design. Två temperaturzoner och hyllor i trä skapar perfekta förutsättningar för att kyla ditt vin på ett snyggt och effektivt sätt. I denna vinkyl får du plats med 40 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave 60D Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57,5 cm)

Snygg inbyggbar vinkyl från mQuvée med mått anpassade för den skandinaviska marknaden. Vinkylen går enkelt att bygga in under köksbänken och kan även användas som fristående. Med stilren rostfri design, två temperaturzoner och en dörr utan skarvar får du en vinkyl som lyfter hela ditt kök. Vinkylen har kolfilter, 5 utdragbara trähyllor och plats till 45 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave Exclusive 700 60D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 55,5 cm)

Tystlåten inbyggbar vinkyl med toppmodern push-pull-dörrlösning. Vinkylen från europeiska mQuvée har två justerbara zoner, kommer i svart glasdesign med läckra stålfronter på 4 utdragbara trähyllor och har plats till 31 flaskor.Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU53TDZA (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 57 cm)

Innovativ inbyggbar vinkyl med integrerat handtag och UV-skyddad glasdörr från franska Avintage. Vinkylen har två justerbara temperaturzoner och plats till 50 flaskor. Vinkylen byggs enkelt in under köksbänken och har 5 utdragbara hyllor med träfront som tillsammans med vinkylens svarta design skapar en lyxig atmosfär!

Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


Cavin Inbyggbar vinkyl - Scandinavian Collection 60 (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 56 cm)

Dubbelsidig inbyggbar vinkyl med möjlighet att kyla öl i! I högra temperaturzonen får du plats med 19 vinflaskor på 6 trähyllor med snygga stålfronter. I kylens vänstra zon kan du välja själv om du vill förvara 15 vinflaskor eller 55 ölburkar på 3 hyllor i glas. Båda zoner kan ställas in mellan 5 och 18 grader och är utrustade med digital display och snygg LED-belysning i vitt. Kylen byggs enkelt in under köksbänken men kan även användas som fristående.Läs mer
 


mQuvée Inbyggbar vinkyl - WineCave Exclusive 187 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Ett toppfunktionellt högskåp från mQuvée för dig som vill ha en större vinkyl som är som skräddarsydd för ditt kök. Du kan sätta din egen kökssockel framför vinkylen och dess praktiska gångjärn minimerar dörrens svängradie jämfört med andra modeller. Med plats för 123 flaskor och 14 utdragbara hyllor och en stilren svart design är denna vinkyl detaljen som saknas i ditt kök!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning