Integrerbara vinkylar | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Integrerbara vinkylar


Integrerbara vinkylar passar bäst för dig som bygger, eller tänkt bygga nytt kök. De integrerbara vinkylarna har utblås baktill vilket gör dem idealiska för att byggas in helt i en köksmiljö. Vi har integrerbara vinkylar i olika design och flera olika storlekar, med 1 justerbar zon upp till 3 justerbara zoner.

Integrerbara modeller ger oftast det mest stilrena, snyggaste och exklusiva resultatet eftersom det inte syns något utblås - men kräver också att man lämnar utrymme baktill och under, därför krävs det oftast att man planerar in en intregrebar vinkyl vid renovering. Önskar du en inbyggd vinkyl men saknar utrymme för en intregrerbar, så erbjuder vi inbyggbara vinkylar med ventilation framtill som enkelt kan byggas in under köksbänken exempelvis.

Känner du dig osäker på vilken typ av vinkyl som du bör satsa på? Läs igenom vår köpguide där förklarar vi mer ingående om olika typer av vinkylar eller kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

 

Cavin Integrerbar vinkyl - Scandinavian Collection 18 (B: 59,5 x H: 44,5 x D: 56,0 cm)

Modern integrerbar vinkyl med svart finish. Kompressorkylning och hyllor i trä skapar perfekta förutsättningar för att kyla ditt vin på ett snyggt och effektivt sätt. I denna vinkyl får du plats med 18 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineMaster 24S Stainless (B: 59 x H: 45,5 x D: 56,3 cm)

Rostfri integrerbar vinkyl från mQuvée med plats för 28 vinflaskor som lätt placeras på tre utdragbara hyllor i trä. Den är i energiklass A och är tystlåten. Monteras precis som en inbyggbar ugn!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper Exclusive 25D Push/Pull Custom Made (B: 59 x H: 59,5 x D: 55,9 cm)

Nu kan du få din vinkyl från mQuvée i samma färg som dina köksluckor, väggar eller varför inte vitvaror. Bryt av med en en Custom Made vinkyl och få en färgklick i rummet! Allt du behöver är en färgkod – sedan sköter vi resten!

Den här vinkylen är frontventilerad. Högskåpet som vinkylen byggs in i behöver således inte ha ventilation upptill och nedtill som integrerbara vinkylar med ventilation baktill kräver. Ventilationen är istället integrerad bakom vinkylens dörr och inte synlig när vinkylen är stängd.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineMaster Exclusive 25D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 59,5 x D: 55,9 cm)

Exklusiv nyhet! För dig som vill ha en integrerbar vinkyl utan handtag är WineKeeper 25D det självklara valet. Med en push/pull-lösning, öppnar du enkelt vinkylen genom ett lätt tryck på dörren - perfekt för dig som vill ha en modern vinkyl med det lilla extra. Vinkylen har två temperaturzoner, plats till 25 flaskor och energiklass F.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineMaster 36D Stainless (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrerbar och rostfri vinkyl - perfekt för det moderna hemmet! Denna vinkyl från mQuvée har plats till 34 flaskor som snyggt fördelas på kylens 3 utdragbara hyllor i trä. Vinkylen går enkelt att bygga in i resten av köksmiljön, på samma sätt som en inbyggbar ugn. Denna vinkyl är dessutom tystlåten och har energiklass A.


Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineMaster 36D Modern (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrerbar vinkyl i både svart och rostfri finish - perfekt för det moderna hemmet! Denna vinkyl från mQuvée har plats till 34 flaskor som snyggt fördelas på kylens 3 utdragbara hyllor i trä. Vinkylen går enkelt att bygga in i resten av köksmiljön, på samma sätt som en inbyggbar ugn. Denna vinkyl är dessutom tystlåten och har energiklass A.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 25D Anthracite Black (B: 59 x H: 59,5 x D: 55 cm)

Integrerbar vinkyl i mattsvart design - perfekt för det moderna hemmet! Denna vinkyl från mQuvée har plats till 25 flaskor som snyggt fördelas på kylens 3 utdragbara hyllor i trä. Vinkylen går enkelt att bygga in i resten av köksmiljön, på samma sätt som en inbyggbar ugn. Denna vinkyl är dessutom tystlåten och har energiklass F.
Läs mer
 


Avintage Integrerbar vinkyl – AVI60CDZA (B: 59 x H: 59,5 x D: 56 cm)

Nyhet från franska Climadiffs premiumvarumärke Avintage. Stilren svart integrerbar vinkyl med plats till 36 flaskor. Vinkylen integreras helt i ett högskåp med ventilation baktill och passar utmärkt för dig som tänkt renovera eller bygga nytt kök. Exklusivt för denna produkt är att den har 2 justerbara temperaturzoner.

Symbol: Integrated wine cooler Symbol: 2 temperature zones

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 49D Powder White (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med matt vit finish som rymmer 49 flaskor. Med två justerbara temperaturzoner med fem utdragbara trähyllor vardera är den perfekt för att kyla både rött och vitt vin. Vinkylen är tystlåten med energiklass G och är simpel att montera i ditt kök - precis som en inbyggbar ugn.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 49D Fullglass Black (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med 2 temperaturzoner som rymmer 49 flaskor - förvara dina vita & röda viner till serveringstemperatur i samma kyl! Vinkylen kommer med fyra utdragbara hyllor i trä samt en elegant presentationshylla. Vinkylen har glansigt svart utförande och energiklass G.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineMaster 59D Stainless (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med rostfri finish som rymmer 57 flaskor. Med två justerbara temperaturzoner med sex utdragbara trähyllor vardera är den perfekt för att kyla både rött och vitt vin. Vinkylen är tystlåten med energiklass A och är simpel att montera i ditt kök - precis som en inbyggbar ugn.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Avintage Premium integrerbar vinkyl - AVI48CDZA (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,4 cm)

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha från Climadiffs premiumvarumärke, Avintage. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Denna svarta vinkyl har 2 zoner och 4 utdragbara trähyllor samt 1 presentationshylla. Plats för 52 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 70D Stainless (B: 59 x H: 123,4 x D: 55,9 cm)

Stilren integrerbar vinkyl med rostfri finish som rymmer 70 flaskor. Denna vinkyl från mQuvée har två justerbara temperaturzoner och 8 utdragbara trähyllor - perfekt för att kyla både rött och vitt vin i.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 70D Anthracite Black (B: 59 x H: 123,4 x 55,9 cm)

Stilren integrerbar vinkyl med mattsvart finish som rymmer 70 flaskor. Denna vinkyl från mQuvée har två justerbara temperaturzoner och 8 utdragbara trähyllor - perfekt för att kyla både rött och vitt vin i.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper Exclusive 112D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 178,4 x D: 55,9 cm)

Exklusiv nyhet! Innovativ integrerbar vinkyl för dig som gillar att variera mellan olika sorters vin! Tack vare vinkylens två justerbara temperaturzoner kan du kyla flera viner med olika serveringstemperaturer samtidigt. Vit belysning och stålfronter på alla 15 trähyllor ger en stilfull inredning som kompletteras av smarta detaljer, bland annat en displayhylla där du kan presentera dina viner som du vill framhäva lite extra.

Symbol: Multitemperatur

Läs mer
 


Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning