MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Ismaskiner


Här finner ni exklusiva ismaskiner i olika storlekar. Vi erbjuder fristående, inbyggbara och integrerbara varianter. Hojta vid frågor eller funderingar!


 

Integrerbar ismaskin - Ice server (B: 59 x H: 45,5 x D: 60,8 cm)

Integrera en ismaskin i ditt kök - praktiskt och exklusivt till max! Ismaskinen kommer med svart finish och tillverkar upp till 12 kg is per dag och har utrymme för 18 kg is. Isen formas till kristallklara kuber och är redo att serveras direkt. Perfekt till både vardags och fest!

Läs mer
 


Inbyggbar ismaskin - Ice master (B: 37,5 x H: 86,5 D: 61,5 cm)

Bygg in en ismaskin i ditt kök - praktiskt och exklusivt till max! Ismaskinen kommer med rostfri finish och tillverkar upp till hela 20 kg is per dag och har utrymme för 25 kg is. Isen formas till kristallklara kuber och är redo att serveras direkt. Perfekt till både vardags och fest!

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT