Kontakt | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Kontakt


Vilken vinkyl ska jag investera i om jag vill bygga in den under köksbänken? Ska jag välja ett vinlagringsskåp eller ett multifunktionslagringsskåp? Hur fungerar leveransen? Kontakta kundtjänst med dina frågor, vi hjälper gärna till! Våra säljare är experter på vinkylar och vinlagringsskåp. I vår köpguide beskriver vi olika typer av vinkylar samt förklarar de fem gyllene reglerna för vinlagring. Du kanske hittar svar på några av dina frågor gällande betalning, leverans och garanti i vår köpinfo, så titta gärna där.


Kundtjänst

Vi har öppet:
Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Tel: 010- 10 19 280
info@vinkylen.se

Adress till vårt kontor och showroom*:
Havsbadsvägen 1
262 63 ÄNGELHOLM

*OBS! Under rådande omständigheter tar vi inte emot kundbesök i vårt showroom. Tack för visad förståelse!

Om Vinkylen.se

Vinkylen.se drivs av Lindström & Sondén AB (LSBolagen.se) med organisationsnummer 556762-7392. Lindström & Sondén AB är ett e-handelsbolag och distributionsagent som startade 2004. Idag har vi ett flertal agenturer och driver ett flertal e-handelssiter. Läs mer


Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning