Kontakt | Vinkylen.se

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Kontakt


Vilken vinkyl ska jag investera i om jag vill bygga in den under köksbänken? Ska jag välja ett vinlagringsskåp eller ett multifunktionslagringsskåp? Hur fungerar leveransen? Kontakta kundtjänst med dina frågor, vi hjälper gärna till! Våra säljare är experter på vinkylar och vinlagringsskåp. I vår köpguide beskriver vi olika typer av vinkylar samt förklarar de fem gyllene reglerna för vinlagring. Du kanske hittar svar på några av dina frågor gällande betalning, leverans och garanti i vår köpinfo, så titta gärna där.


Kundtjänst

Vi har öppet:
Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Tel: 010- 10 19 280
info@vinkylen.se

Adress till vårt kontor och showroom*:
Havsbadsvägen 1
262 63 ÄNGELHOLM

*I vårt showroom hittar du ett urval av våra produkter. Ring och boka tid för visning!

Om Vinkylen.se

Vinkylen.se drivs av Lindström & Sondén AB (LSBolagen.se) med organisationsnummer 556762-7392. Lindström & Sondén AB är ett e-handelsbolag och distributionsagent som startade 2004. Idag har vi ett flertal agenturer och driver ett flertal e-handelssiter. Läs mer


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT