Ölkylar | Vinkylen.se

Köp Presentkort här! >

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Ölkylar


Ölkylar i olika storlekar och design hittar du här! Visa upp och servera dina ölflaskor väl kylda - alltid redo för direkt servering! Vi har ölkylar av hög kvalitet som passar både i hemmet hos den privata kunden, såväl som på restaurangen och krogen. Våra ölkylar rymmer 110 liter, upp till 275 liter.

 

Inbyggbar ölkyl rostfri – AVU-BeerServer 30 (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Unna dig perfekt kyld öl varje gång - investera i en ölkyl! AVU-BeerServer 30 cm är en inbyggbar ölkyl som enkelt och smidigt byggs in under köksbänken. Med sin rostfria design, rejäla stålhyllor och UV-skyddade glasdörr gör sig denna ölkyl snygg i ditt hem! Ölkylen håller dessutom en låg ljudnivå och har Energiklass A.

Läs mer

 


Öl- och vinkyl kombinationspaket 60 cm (B: 59 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Ett unikt paket för dig som gillar både vin och öl! Nu erbjuder vi ett kombinationspaket med två stilrena kylar från franska Avintage för dig som vill förvara både vin- och ölflaskor i köket. Paketet gör det möjligt att kyla både vin och öl till perfekt serveringstemperatur - utan att behöva kompromissa! Kylarna är två likadana separata enheter som byggs in under bänk bredvid varandra eller placeras på olika ställen i din köksinredning.Läs mer
 


Inbyggbar ölkyl rostfri - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 88/89 x D: 57 cm)

En ölkyl som kan gå till -4 grader och ger ölen den där snabba kylningen samt en härligt frostig yta! Vi lovar att du kommer att ha den coolaste ölkylen på marknaden, som dessutom gör sig väldigt snygg inbyggd! Med sin rostfria design och med en dörr utan skarvar ger denna ölkyl ditt hem en stilren finish och tillgång till perfekt kyld öl - varje gång!

Läs mer
 


Inbyggbar ölkyl rostfri - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Snygg och stilren ölkyl för inbyggnad! Enheten går smidigt och enkelt att bara skjuta in under köksbänken, och sedan är allt klart! Med sin rostfria design och med en dörr utan skarvar ger denna ölkyl ditt hem en stilren finish och tillgång till perfekt kyld öl - varje gång!

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09:00-17:00
010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

KÖPGUIDE - Vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT