MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Öppna


Här hittar du vintillbehör som korkskruv, sabreringssvärd och vinöppnare från olika kända varumärken. Har du några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!


Climadiff elektrisk korkskruv med LCD display

Exklusiv och elektrisk korkskruv från franska Climadiff. Med denna moderna korkskruv öppnar du vinflaskor på nolltid och utan ansträgning. Med korkskruvens infraröda termometer och LCD-skärm kan du enkelt mäta temperaturen för vinet i dina vinflaskor. Korkskruven är laddningsbar.

Läs mer

 
PRODUKTPRIS
Climadiff elektrisk korkskruv med LCD display699 kr
KÖP


Twine Rustic Waiter korkskruv

Korkskruvsöppnare i rostfritt stål och trä som är lika praktisk som den är snygg. Öppnaren kommer i en tilltalande trälåda, perfekt att ge bort eller unna sig själv!

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Twine Rustic Waiter korkskruv299kr
199 kr
KÖP


One touch - Champagne öppnare

Champagneöppnaren ”One Touch” är den perfekta produkten för att underlätta i festliga situationer. Champagneöppnaren gör det enkelt för alla att öppna champagnen smidigt och snabbt. Avlägsna folie och metallbygel från korken och placera sedan öppnaren över champagneflaskan. Tryck på öppnarens handtag och korken glider smidigt upp ur flaskan. För att få loss korken drar du tillbaka handtaget. En fin gåva att ge bort, som den är eller kombinerat med en flaska champagne.

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
One touch - Champagne öppnare449 kr
KÖP


Climadiff elektrisk korkskruv

Elektrisk och händig korkskruv från franska Climadiff. Äntligen kan du öppna dina vinflaskor på nolltid och med minimal ansträngning! Korkskruven är laddningsbar och en laddning räcker upp till 70 vinflaskor!

Läs mer

 
PRODUKTPRIS
Climadiff elektrisk korkskruv499 kr
KÖP


Laguiole lever korkskruv

Klassisk hävert korkskruv från Laguiole med trädetaljer och spärrfunktion. Spärrfunktionen innebär att du kan trycka på knappar på korkskruven för att få dess ”handtag” att fällas upp igen när de befinner sig längst ner. En smart funktion som kommer göra det barnsligt enkelt för dig att öppna dina viner i framtiden! Levereras i en snygg presentask.

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Laguiole lever korkskruv399 kr
KÖP


Trudeau Stress Less Automatic

Äntligen är den här – korkskruven som öppna alla vinflaskor smidigt och utan minsta ansträngning! Produkten består av två delar; folieskärare och korkskruv.

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Trudeau Stress Less Automatic795 kr
KÖP


Laguiole Champagnesabel

Se till att öppna champagne på ett elegant sätt – med en sabreringssabel från Laguiole. Få saker kommer att imponera mer på dina vänner!

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Laguiole Champagnesabel 699 kr
KÖP


Sommelier Sciabola champagnesabel

Professionell och elegant sabreringssabel för champagne i klassisk design. Levereras i en trälåda och kommer definitivt att vara ett måste på festen!

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Sommelier Sciabola champagnesabel 999 kr
KÖP


Laguiole waiter korkskruv

Servitörskorkskruv från Laguiole med träinlägg, teflonbelagd skruv och tandad kniv. Produkten levereras i en snygg träask och är av en så kallad 1-stegs-modell. Servitörkorkskruven är en fin present att ge bort.

Läs mer
 
PRODUKTPRIS
Laguiole waiter korkskruv 239 kr
KÖP


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

KUNDBETYG!