Öppna | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!



Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKET



Köp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Öppna


Här hittar du vintillbehör som korkskruv, sabreringssvärd och vinöppnare från olika kända varumärken. Har du några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!


Cavin - Korkskruv i presentask

Presenttips till vinälskaren! Kyparkorkskruv från Cavin i klassisk design med fina trädetaljer. Korkskruven ligger i en fin ask i metall - redo för att ges bort till någon som älskar vin.

Läs mer
 



mQuvée Presentset i kork

Exklusivt presentset med allt du kan tänkas behöva för att servera vin på ett stilrent sätt. Presentsetet från mQuvée innehåller en korkskruv, en luftare, en champagnekork och ett droppstopp i svart med eleganta detaljer i kork och trä.

Läs mer
 






One touch - Champagne öppnare

Champagneöppnaren ”One Touch” är den perfekta produkten för att underlätta i festliga situationer. Champagneöppnaren gör det enkelt för alla att öppna champagnen smidigt och snabbt. Avlägsna folie och metallbygel från korken och placera sedan öppnaren över champagneflaskan. Tryck på öppnarens handtag och korken glider smidigt upp ur flaskan. För att få loss korken drar du tillbaka handtaget. En fin gåva att ge bort, som den är eller kombinerat med en flaska champagne.

Läs mer
 






Laguiole Champagnesabel

Se till att öppna champagne på ett elegant sätt – med en sabreringssabel från Laguiole. Få saker kommer att imponera mer på dina vänner!

Läs mer
 






Sommelier Sciabola champagnesabel

Professionell och elegant sabreringssabel för champagne i klassisk design. Levereras i en trälåda och kommer definitivt att vara ett måste på festen!

Läs mer
 






Folieskärare PROMO

Folieskärare PROMO används för att snabbt och enkelt ta bort folie på vinflaskan.

Läs mer
 






TWINE Kapsylöppnare för väggmontage

TWINE är en kapsylöppnare i rostig och klassisk design som monteras på väggen.

Läs mer
 






Laguiole waiter korkskruv

Servitörskorkskruv från Laguiole med träinlägg, teflonbelagd skruv och tandad kniv. Produkten levereras i en snygg träask och är av en så kallad 1-stegs-modell. Servitörkorkskruven är en fin present att ge bort.

Läs mer
 






Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning