MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Outlet vinkylar


Här kan ni fynda en exklusiv vinkyl från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut vinkylar från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller! Hojta vid frågor eller funderingar!


 

Avintage - Vinlagringsskåp - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Ett mindre svart fristående vinlagringsskåp från franska Avintage! Ultimata skåpet för dig som inte vill ha en stor kyl men ändå förvara många flaskor. Med hjälp av en justerbar temperatur på 5-18 grader kan du förvara 78 flaskor av dina favorit viner i rätt temperatur!

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa

Läs mer

 


Climadiff fristående vinkyl - VSV12F (B: 35,5 x H: 50,3 x D: 48 cm)

Liten svart vinkyl med ett modernt utseende, som passar perfekt hemma på köksbänken. I denna vinkyl får du plats med 12 flaskor. Från franska Climadiff!

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Climadiff fristående vinkyl - CLS34 (B: 48 x H: 85 x D: 43 cm)

En klassisk svart vinkyl i en mindre modell som rymmer 34 av dina vinflaskor fördelat på 7 hyllor. Förvara ditt vin i en vinkyl från Climadiff med korrekt temperatur och få serveringsklara viner varje gång!

Symbol: Energiklass A

Läs mer
 


Climadiff inbyggbar 50 flaskor - CV52IXDZ (B: 59,5 H: 82/87 D: 57,5 cm)

Stilren inbyggbar vinkyl med rostfri ram från franska Climadiff. 2 juserbara temperaturzoner och trähyllor för det där lilla extra! Denna vinkyl har plats för 50 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


Avintage Premium integrerbar vinkyl - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha från Climadiffs premiumvarumärke, Avintage. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Denna rostfria vinkyl har 2 zoner och 4 utdragbara trähyllor samt 1 presentationshylla. Plats för 52 flaskor.Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 30S Anthracite Black (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk inbyggbar vinkyl i mattsvart finish som med sin höjd på 82 cm är anpassad för den skandinaviska marknaden. Vinkylen kommer med presentation och display hyllor i trä som gör det möjligt att presentera dina viner på ett exklusivt sätt. Vinkylen är utrustad med en justerbar temperatur (5-22 grader) i hela skåpet. Allt du behöver göra är att placera dina flaskor och låta vinkylen kyla dina viner

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer

 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60S Anthracite Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Vinkylen för dig som vill kyla alla viner i en och samma temperatur! Med denna stilrena vinkyl i mattsvart finish, presentation och display hyllor i trä kan du presentera ditt viner på ett prydligt sätt. Vinkylen byggs enkelt in under köksbänken, men kan även användas som fristående. Med en temperaturzon och dörr utan skarvar får du en vinkyl som ger ditt kök ett stilrent intryck.Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren vinkyl i matt vitt design från mQuvée med presentationshyllor, dubbeldörr och mått anpassade för den Skandinaviska marknaden. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner – idealiskt för att du ska kunna förvara serveringsklara röda och vita viner i samma vinkyl. Fungerar både som fristående och som inbyggd under köksbänken. Kapacitet för totalt 31 flaskor.

Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - PCLP160 (B: 59,5 H: 129,4 D: 71 cm)

Ett fristående vinlagringsskåp med plats till 160 flaskor från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet är klassiskt svart med rostfritt handtag, har en soliddörr och vibrationsfria kompressor.Läs mer

 


DIVA Evolution Monotemp, Glasdörr - DVA180G (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glasdörr och plats för 178 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Fristående vinkyl - WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Äntligen en vinkyl med ett djup på 60 cm! Mellanstor, stilren och fristående vinkyl, tillverkad i Danmark. Med sitt djup på 60 cm är detta en vinkyl som passar perfekt i de flesta skandinaviska hem. Ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Med sitt mörka glas ger kylen ett diskret och snyggt intryck! Denna vinkyl har plats till 146 flaskor.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT