MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Outlet vinkylar


Här kan ni fynda en exklusiv vinkyl från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut vinkylar från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller! Hojta vid frågor eller funderingar!


 

mQuvée inbyggbar vinkyl - WineCave 60DD Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 59,6 cm) BVID2550

Unik och häftig vinkyl från mQuvée som du öppnar genom att dra ut handtaget (precis som lådor). Helt svart glansig modell med 5 utdragbara hyllor och 2 justerbara temperaturzoner med display på insidan. Denna vinkyl rymmer 45 flaskor.

Varför säljs denna produkten till rabatterat pris?
Vinkylen är helt ny men har blivit returnerad. Kroppen har lite repor, men inget som syns när den är inbyygd.Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl - WineCave 187 Stainless (B: 59,5 x H: 177/184 x D: 57 cm) BVID 3341

Ett prisvärt högskåp från mQuvée för dig som har ett behov av en större vinkyl men som inte vill att det ska bli en allt för för kostsam historia. Skåpet är anpassat för den skandinaviska marknaden. Med en dörr utan skarvar och sin stilrena rostfria design kommer det här högskåpet att höja standarden och göra ditt kök komplett! Skåpet har 14 utdragbara hyllor och plats till 123 flaskor.

Varför säljs denna produkt till ett rabatterat pris?
Vinkyl har blivit returnerad från en kund. Vinkylen är som ny förutom två små repor vid handtaget som inte syns när handtaget är på. Bilder kan skickas.

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Avintage inbyggbar vinkyl - AVU41SXDPA (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm) - BV1972

Stilren inbyggbar vinkyl med dubbeldörr och rostfria detaljer. Denna vinkyl har plats för 42 flaskor.

Varför säljs denna produkt till ett rabatterat pris?
Vinkylen har returnerats på grund av en mindre fraktskada. Enheten har några mindre repor och bilder på detta kan skickas. Funktionellt opåverkad och i övrigt i nyskick. Passa på och fynda en toppenkyl till kanonpris!

Symbol: Energiklass A

Läs mer
 


Avintage Premium integrerbar vinkyl 3 zoner - AV93X3ZI-1 (B: 59 x H: 123,4 x D: 56,4 cm) BV-1971

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha från Climadiffs premiumvarumärke, Avintage. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Denna stilrena vinkyl har 3 zoner och 7 utdragbara trähyllor samt 1 presentationshylla. Plats för 71 flaskor.

Varför säljs denna produkt till ett rabatterat pris?
Vinkylen är en returenhet som reklamerats på grund av en defekt magnet vid dörren. Det är nu reparerat och vinkylen fungerar som nyskick.Läs mer
 Avintage - Vinlagringsskåp - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Ett mindre svart fristående vinlagringsskåp från franska Avintage! Ultimata skåpet för dig som inte vill ha en stor kyl men ändå förvara många flaskor. Med hjälp av en justerbar temperatur på 5-18 grader kan du förvara 78 flaskor av dina favorit viner i rätt temperatur!

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa

Läs mer

 


Climadiff fristående vinkyl - VSV12F (B: 35,5 x H: 50,3 x D: 48 cm)

Liten svart vinkyl med ett modernt utseende, som passar perfekt hemma på köksbänken. I denna vinkyl får du plats med 12 flaskor. Från franska Climadiff!

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Climadiff inbyggbar 50 flaskor - CV52IXDZ (B: 59,5 H: 82/87 D: 57,5 cm)

Stilren inbyggbar vinkyl med rostfri ram från franska Climadiff. 2 juserbara temperaturzoner och trähyllor för det där lilla extra! Denna vinkyl har plats för 50 flaskor.

Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


Avintage Premium integrerbar vinkyl - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha från Climadiffs premiumvarumärke, Avintage. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Denna rostfria vinkyl har 2 zoner och 4 utdragbara trähyllor samt 1 presentationshylla. Plats för 52 flaskor.Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 30S Anthracite Black (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk inbyggbar vinkyl i mattsvart finish som med sin höjd på 82 cm är anpassad för den skandinaviska marknaden. Vinkylen kommer med presentation och display hyllor i trä som gör det möjligt att presentera dina viner på ett exklusivt sätt. Vinkylen är utrustad med en justerbar temperatur (5-22 grader) i hela skåpet. Allt du behöver göra är att placera dina flaskor och låta vinkylen kyla dina viner

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer

 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren vinkyl i matt vitt design från mQuvée med presentationshyllor, dubbeldörr och mått anpassade för den Skandinaviska marknaden. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner – idealiskt för att du ska kunna förvara serveringsklara röda och vita viner i samma vinkyl. Fungerar både som fristående och som inbyggd under köksbänken. Kapacitet för totalt 31 flaskor.

Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Fristående vinkyl - WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Äntligen en vinkyl med ett djup på 60 cm! Mellanstor, stilren och fristående vinkyl, tillverkad i Danmark. Med sitt djup på 60 cm är detta en vinkyl som passar perfekt i de flesta skandinaviska hem. Ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Med sitt mörka glas ger kylen ett diskret och snyggt intryck! Denna vinkyl har plats till 146 flaskor.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT