MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Outlet vinkylar


Här kan ni fynda en exklusiv vinkyl från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut vinkylar från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller! Hojta vid frågor eller funderingar!


 

mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 30S Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk inbyggbar vinkyl i rostfri finish som med sin höjd på 82 cm är anpassad för den skandinaviska marknaden. Vinkylen kommer med presentation och display hyllor i trä som gör det möjligt att presentera dina viner på ett exklusivt sätt. Vinkylen är utrustad med en justerbar temperatur (5-22 grader) i hela skåpet. Allt du behöver göra är att placera dina flaskor och låta vinkylen kyla dina viner!

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer

 


mQuvée inbyggbar vinkyl - WineCave 700 50D Powder White (B: 49,5 x H: 80/89 x D: 57,3 cm)

En tidlös matt vit vinkyl från mQuvée som med sin bredd på 50 cm gör den helt unik på marknaden. Utmärkt att bygga in under köksbänken eller varför inte ha den som en fristående vinkyl. Med dess stilrena utseende och klassiska trähyllor får du en läcker detalj i ditt hem. Placera dina vinflaskor i kylen och förvara dem med stil!

Symbol: Energiklass A Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer

 


Avintage - Vinlagringsskåp - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Ett mindre svart fristående vinlagringsskåp från franska Avintage! Ultimata skåpet för dig som inte vill ha en stor kyl men ändå förvara många flaskor. Med hjälp av en justerbar temperatur på 5-18 grader kan du förvara 78 flaskor av dina favorit viner i rätt temperatur!

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa

Läs mer

 


Climadiff Vinlagringsskåp - PCLP160 (B: 59,5 H: 129,4 D: 71 cm)

Ett fristående vinlagringsskåp med plats till 160 flaskor från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet är klassiskt svart med rostfritt handtag, har en soliddörr och vibrationsfria kompressor.Läs mer

 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentationshylla - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilren vinkyl i matt vitt design från mQuvée med presentationshyllor, dubbeldörr och mått anpassade för den Skandinaviska marknaden. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner – idealiskt för att du ska kunna förvara serveringsklara röda och vita viner i samma vinkyl. Fungerar både som fristående och som inbyggd under köksbänken. Kapacitet för totalt 31 flaskor.

Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glasdörr - DVA180G (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glasdörr och plats för 178 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl - WineCave 102 Stainless (B: 59,5 x H: 147,6/155,6 x D: 57 cm)

En större och prisvärd vinkyl från mQuvée som både passar som fristående och som inbyggd! Med ett unikt djup på 57 cm passar denna vinkyl perfekt att byggas in i ett högskåp. Enheten har en modern och stilren design och har en elegant dörr utan skarvar. Skåpet har 11 utdragbara hyllor med plats till 102 flaskor och levereras med ett praktiskt lås.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXG1T230PPD (B: 68 x H: 182,5 x D: 70 cm)

Fristående vinlagringsskåp med plats till 230 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet har en unik och stilren träfinish, solid dörr med lås och kommer med 4 eleganta lagringshyllor i trä. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden - precis som en vinkällare. Skåpet håller en låg ljudnivå och har energiklass A+

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer

 


Fristående vinkyl - WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Äntligen en vinkyl med ett djup på 60 cm! Mellanstor, stilren och fristående vinkyl, tillverkad i Danmark. Med sitt djup på 60 cm är detta en vinkyl som passar perfekt i de flesta skandinaviska hem. Ställbar temperatur i toppen och botten, övergången däremellan sker gradvis. Med sitt mörka glas ger kylen ett diskret och snyggt intryck! Denna vinkyl har plats till 146 flaskor.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Avintage Vin- och champagnelagringsskåp - AV176A+ (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Vin- & Champagnelagringsskåp med plats för 178 flaskor och med energiklass A+! Detta skåp fungerar utmärkt till att förvara dina bästa viner men även för dig som vill lagra Champagne. Med det inbyggda vintersäkerhetssystemet kan ni känna er helt säkra! Vinlagringskåpet går att ha i källaren lika bra som i rumstemperatur.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

HANDLA SÄKERT