Outlet - vinkylar | Vinkylen.se

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Outlet vinkylar


Under vår Outlet kan du fynda kvalitativa produkter till otroligt bra priser. Produkterna som du finner i listan är nedsatta i pris av olika anledning, så som tidigare års kollektion, eller som en del i en tillfällig kampanj. Produkterna är så klart sprillans nya - så passa på! Först-till-kvarn gäller.


 

Climadiff Vinlagringsskåp - CVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellanstort fristående vinlagringsskåp från franska Climadiff med plats för 168 flaskor. Detta svarta vinlagringsskåp har en UV-skyddad glasdörr och stabila hyllor för att dels kunna skåda din vinsamling samtidigt som vinerna alltid hålls tryggt på samma plats.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinlagrings- och multifunktionsskåp (justeras med ett enkelt knapptryck) från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet har hyllor i label-view-modell för bättre tillgänglighet och ökad synlighet av vinflaskornas etiketter. Skåpet har en UV-skyddad glasdörr, vibrationsfri kompressor och plats för 98 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinlagringsskåp med vitt träomslag som ger en levande känsla i ditt hem. Vinlagringsskåpet har exklusiva egenskaper som reglerbar temperatur och fuktighet, UV-skyddad glasdörr och en vibrationsfri kompressor. En smakfull inredningsdetalj som samtidigt lagrar 46 av dina viner i en och samma temperatur!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Eurocave Multifunktionslagringsskåp - Pure L, Glass Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 71,5 cm)

Europatillverkat multifunktionslagringsskåp från franska Eurocave. Skåpet tre temperaturzoner för att kunna kyla och lagra olika sorters viner på en och samma gång. Multifunktionslagringsskåpet är utrustad med 10 utdragbara hyllor, har en UV-skyddad glasdörr och rymmer upp till 165 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Multitemperatur Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Avintage Premium integrerbar vinkyl - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha från Climadiffs premiumvarumärke, Avintage. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Denna rostfria vinkyl har 2 zoner och 4 utdragbara trähyllor samt 1 presentationshylla. Plats för 52 flaskor.Läs mer
 


Eurocave Multifunktionslagringsskåp - Pure L, Piano Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 71,5 cm)

Europatillverkat multifunktionslagringsskåp från franska Eurocave med energiklass A+. Skåpet har tre temperaturzoner för att kunna kyla och lagra olika sorters viner samtidigt. Multifunktionslagringsskåpet har en exklusiv pianolackad dörr, 10 utdragbara hyllor och rymmer upp till 165 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Multitemperatur Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 Avintage Premium integrerbar vinkyl - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

Ska det bli riktigt snyggt i köket, är det en helt integrerbar vinkyl ni ska ha. Framförallt för er som bygger nytt. Här får ni hela vinkylen integrerad med resten av köksmiljön, precis som en inbyggbar ugn. Vinkylen har plats till 22 flaskor fördelat på 3 hyllor.

Symbol: Energiklass A

Läs mer
 


Fristående vinkyl - VKG 571 (B: 59,5 x H: 185 x D: 59,5 cm)

Mellanstor fristående vinlagringsskåp i helsvart design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en temperaturzon och trähyllor i obehandlad ek. Showhyllan längst ner fungerar utmärkt för att förvara redan öppnade vinflaskor. Vinkylen har plats till 116 flaskor.Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Pure S, Glass Door (B: 68 x H: 96 x D: 71,5 cm)

Europatillverkat vinlagringsskåp från franska Eurocave. Vinlagringsskåpet har en justerbar temperaturzon som kan ställas in mellan 5 och 22 grader och rymmer upp till 74 flaskor. Vinlagringsskåpet är utrustad med 5 utdragbara hyllor och kan låsas.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 mQuvée vinlagringsskåp - Prestige Range 108 Black (B: 65.5 x H: 182 x D: 61 cm)

Ett vinlagringsskåp med svart träomslag för dig som är ute efter det lilla extra. Du kan lagra 108 av dina viner i rätt fuktighet, temperatur och en vibrationsfri miljö och få ett lysande resultat på dina viner. Inred ditt hem med ett vinlagringsskåp i trä från mQuvée!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Avintage Inbyggbar vinkyl - AVU53CDZA (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Inbyggbar enhet iklassisk svart finish med 2 temperaturzoner från kvalitetsmärket Avintage, Climadiffs Premium Collection. Denna vinkyl är perfekt för dig som vill bygga in enheten helt under en köksbänk. Dörren är UV-skyddad har plats för 50 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Två temperaturzoner Symbol: Inbyggbar produkt

Läs mer
 


Avintage Integrerbar vinkyl - AVI63CSZA (B: 59 x H: 59,5 x D: 56 cm)

Innovativ integrerbar vinkyl från franska Climadiffs premiumvarumärke Avintage. Vinkylen är utrustad med en vakuumpump som förlänger hållbarheten på upp till 4 viner som förvaras stående. Vinyklen har energiklass A och rymmer upp till 33 flaskor.

Symbol: Energy class A Symbol: Integrated wine cooler

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Compact S, Technical Door (helt integrerbar) (B: 59,5 x H: 83 x D: 57 cm)

Eurocaves revolutionerande vinlagringsskåp som är helt integrerbar under köksbänken! Sätt din egna kökslucka på detta vinlagringsskåp som utvecklades tillsammans med olika köksdesigner för att kombinera makalös teknik med utseende efter dina önskemål. Vinlagringsskåpet har en ställbar temperaturzon och erbjuder plats till 53 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

KÖPGUIDE

HANDLA SÄKERT