Outlet - vinkylar | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Outlet vinkylar


Under vår Outlet kan du fynda kvalitativa produkter till otroligt bra priser. Produkterna som du finner i listan är nedsatta i pris av olika anledning, så som tidigare års kollektion, eller som en del i en tillfällig kampanj. Produkterna är så klart sprillans nya - så passa på! Först-till-kvarn gäller.


 

mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 49D Powder White (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med matt vit finish som rymmer 49 flaskor. Med två justerbara temperaturzoner med fem utdragbara trähyllor vardera är den perfekt för att kyla både rött och vitt vin. Vinkylen är tystlåten med energiklass G och är simpel att montera i ditt kök - precis som en inbyggbar ugn.

Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Artevino Multifunktionsskåp - OXG3T199NVSD (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Multifunktionslagringsskåp från franska Artevino. Lagra vin och förvara serveringsklart rött & vitt vin - i samma skåp! Detta multifunktionsskåp har plats till 199 flaskor och kommer med en låsbar glasdörr. Multiskåpet levereras med 3 lagringshyllor i trä och 3 avgränsade fack för serveringsklara viner.

Symbol: Låsbar produktSymbol: Multitemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Fristående vinkyl - VKG 571 (B: 59,5 x H: 185 x D: 59,5 cm)

Mellanstor fristående vinlagringsskåp i helsvart design, tillverkad i Danmark. Vinkylen har en temperaturzon och trähyllor i obehandlad ek. Showhyllan längst ner fungerar utmärkt för att förvara redan öppnade vinflaskor. Vinkylen har plats till 116 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 600 (B: 60 x H: 156 x D: 67 cm)

Exklusiv nyhet från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 138 flaskor. Skåpet har justerbar fuktighet, smart vinförvaringsark och lyxiga trähyllor vilket gör det helt unikt på marknaden. Med rätt temperatur och fuktighet får du bästa de möjligheterna att lagra ditt vin!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Europatillverkad Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Eurocave Multifunktionslagringsskåp - Pure L, Piano Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 71,5 cm)

Europatillverkat multifunktionslagringsskåp från franska Eurocave med energiklass A+. Skåpet har tre temperaturzoner för att kunna kyla och lagra olika sorters viner samtidigt. Multifunktionslagringsskåpet har en exklusiv pianolackad dörr, 10 utdragbara hyllor och rymmer upp till 165 flaskor.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Multitemperatur Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning