Servera | Vinkylen.se

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Servera


Här hittar du vintillbehör som vinkaraff och vinkylare från olika kända varumärken. Har du några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!


La Rochelle vinkylare

Silverpläterad ishink med kraftigt rep som dekoration. Rymmer 2 flaskor.

Läs mer
 


4 st Argon patroner

Skydda ditt vin mot syre! Argongas lägger sig över ditt vin och skyddar det mot kontakt med syret. Argongas är helt ofarlig, påverkar inte smaken och känneteclanas av att vara tyngre än luft. Detta paket innehåller 4 st. Argon patroner.

Läs mer
 


Vinluftare för karaffer

Vinsil med meshfilter för fällning och korksmulor. Silen sätts i karaffhalsen.

Läs mer
 


Flaskkylare

Smart manschett som snabbt kyler rumstempererat vittvin till serveringstemperatur. Manschetten kyls i frysen i minst två timmar.

Läs mer
 


BoxinBag Ishink aluminium

Små, stilrena ishinkar av aluminium, välj mellan polerad eller borstad.

Läs mer
 


iSommelier Pro Vindekanter

Isommelier Pro är vindekantern som låter dig dekantera på några minuter istället för timmar. Med iSommelier Pro är det lätt att ställa in den exakta dekanteringstiden som maximerar ditt vins arom och smaker. Ett måste för bästa avnjutning av dina viner.

Läs mer

 


Conundrum Vinluftningskaraff

En vinluftningskaraff i unik och trevlig design. Vinluftningskaraffens 2-fasiga luftnins- och syresättningssystem bidrar till att öka smak och aroma. Rymmer 75 cl.

Läs mer
 


Trudeau Aroma vinluftare

Aroma vinluftare är en enkel och prisvärd produkt. Placera vinluftaren på en öppnad vinflaska, häll upp och njut av ett fantastiskt gott vin! Aroma vinluftare förbättrar omedelbart vinets bouquet och smak genom att injicera syre i vinet samtidigt som du häller upp. Du kommer att märka skillnaden direkt!

Läs mer
 


Deru Modena vinkaraff

En modern, Europatillverkad karaff som rymmer 1,3 liter. Karaffen har en inåtbuktad botten så att du enkelt kan få ett stadigt grepp och servera med en hand. Karaffen har en höjd på 23 cm.

Läs mer
 


Deru Merlino vinkaraff

En klassisk, Europatillverkad karaff med tumgrepp och inåtbuktad botten så att du enkelt kan få ett stadigt grepp och servera med en hand. Karaffen rymmer 1,3 liter och har en höjd på 21,5 cm.

Läs mer
 


BoxinBag Ishink rostfritt

Klassisk vinkylare i rostfritt. Vinkylaren har en höjd på 21 cm och diameter på 21,5 cm. Kan kombineras med Stand Inox rostfritt stål.

Läs mer
 


Stand Inox rostfritt stål

Stativ i rostfritt stål som passar vinkylare och kan kombineras med BoxInBag Ishink rostfritt. Stativet har en höjd på 64 cm.

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

KÖPGUIDE - Vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT