Vinkällare | Vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Vinkylen.se - Vinkällare vinkallare-banner

Vinkällare

Välkommen till vår sida där du hittar alla produkter du behöver för att inreda din vinkällare och därmed ge dina viner de perfekta förhållandena för att lagras och åldras. Under klimatanläggningar hittar du ventilationssystem för vinkällaren eller vinrummet i olika storlekar. Under inredning hittar du olika hyllsystem, för olika behov, i olika prisklasser och i olika utföranden. Vi jobbar endast med högkvalitativa produkter från leverantörer som är specialister på vinkällare och vinrum så som franska Eurocave. Har vi inte produkterna för ditt behov? Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår kundtjänst där våra experter gärna delar med sig av sina tips och trix.


Inspiration - Vinkällare

Har du inte bestämt dig hur du ska inreda din vinkällare och behöver inspiration? Här hittar du några exempel på hur tidigare kunder har gjort.

inspirationsbild inspirationsbild inspirationsbild inspirationsbild inspirationsbild

Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning