Vinkylar från vinkylen.se

Ny energimärkning! Läs mer här.

MENY

HANDLA SÄKERT

DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

NYHETSBREV


Anmäl dig här!
I vårt nyhetsbrev är du först att ta del av de senaste nyheterna, massa inspiration & spännande erbjudanden från Vinkylen.se

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Vinkyl


Vinkyl

Går du i tankar att köpa vinkyl men vet inte riktigt vad det är du ska leta efter? Här förklarar vi de viktigaste faktorerna du ska titta på och guidar dig till rätt vinkyl för dig själv, din vinsamling och ditt hem. Oavsett om du gillar att avnjuta rödvin, vitvin eller champagne - hos oss finns rätt vinkyl för alla smaker.


Vad är en vinkyl?

En vinkyl ger dig möjligheten att kyla ditt vin till perfekt serveringstemperatur. Temperaturzonerna kan oftast justeras mellan 5 och 20 grader där en kallare zon är optimal för vita viner och en varmare för röda viner. Viner kan generellt förvaras upp till ett år i en vinkyl; ska du lagra dina viner längre än så är ett vinlagringsskåp att föredra.


Fristående, inbyggbar eller integrerbar vinkyl?

Det finns olika typer av vinkylar för olika förutsättningar. Fristående vinkylar står helt fritt och kan placeras lite var som helst i huset eller lägenheten. Inbyggbara vinkylar placeras under köksbänken. Integrerbara vinkylar installeras vanligtvis i ett högskåp i köket och kräver ofta lite mer eftertanke vid installation. I vår köpguide kan du läsa mer om de olika typerna av vinkyl.


Är du ute efter en vinkyl med specifika egenskaper?

Här har vi samlat några av de mest eftertraktade vinkylskategorierna för dig:

Kundtjänst

Mån - Fre 09.00 - 17.00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

Köpguide

Betalning