Vinlagringsskåp | Vinkylen.se

MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

PRESENTKORT

VINLAGRAREN.SEVill du ha tips om lagringsbara viner som du kan fylla din vinkyl med? Varje vecka skickar vi ut tips på ett vin att lagra, samt ett recept som passar till!
Anmäl dig här! >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Vinlagringsskåp


Vinlagringsskåp är avsedda för experter, finsmakare samt samlare med höga förväntningar – men framförallt även för dig som vill lagra vin. Vi erbjuder dig vinlagringsskåp av hög kvalitet från kända varumärken såsom mQuvée, Climadiff och Artevino. Här hittar du vinlagringsskåp i olika storlekar och design - för både vin och champagne.

Önskar ni hellre att vinerna håller serveringstemperatur? Då rekommenderar vi istället våra vinkylar. Eller önskar ni kanske en vinkyl som både kan hålla lagring- och serveringtemperatur? Då rekommenderar vi ett multifunktionsskåp istället.

Läs gärna igenom vår köpguide där förklarar vi mer ingående om olika typer av vinkylar. Har du några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

 

mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 100 Solid (B: 59,5 x H: 147,6/155,6 x D: 57 cm)

Energiffektivt vinlagringsskåp med energiklass A+, solid dörr i svart pianolack och plats till 150 flaskor. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 100 Glass (B: 59,5 x H: 147,6/155,6 x D: 57 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med plats till 142 flaskor, UV-skyddad glasdörr och energiklass A. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - American Oak 100H Black (B: 125 x H: 133 x D: 65 cm)

Elegant vinlagringsskåp i solitt trä (amerikansk ek) där du både kan förvara dina viner både i vinlagringsskåp med rätt fuktighet och i rumstemperatur. Med den praktiska avlastningsytan och glashängare får du möjlighet att provsmaka dina favorit årgångar direkt på plats. Denna vinlagringsmöbel från mQuvée i trä med en svart design ger dig inget annat än bästa möjliga resultat!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 177 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 176,8 x D: 57 cm)

Ett rejält vinlagringsskåp från mQuvée med plats till hela 172 vinflaskor och energiklass A+. Vinlagringsskåpet kan antingen byggas in i köket eller användas som fristående. Med en låsbar solid dörr och gedigna hyllor i trä kan du vara säker på att dina vinflaskor är i bästa möjliga förvar!Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 177 - 15 hyllplan - Anthracite Black (B: 59,5 x H: 176,8 x D: 57 cm)

Ett rejält vinlagringsskåp från mQuvée med 15 hyllplan, plats till hela 124 vinflaskor och energiklass A+. Vinlagringsskåpet kan antingen byggas in i köket eller användas som fristående. Med en låsbar solid dörr och gedigna hyllor i trä kan du vara säker på att dina vinflaskor är i bästa möjliga förvar!Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 600 (B: 60 cm x H: 156 x D: 67 cm)

Exklusiv nyhet från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 138 flaskor. Skåpet har justerbar fuktighet, smart vinförvaringsark och lyxiga trähyllor vilket gör det helt unikt på marknaden. Med rätt temperatur och fuktighet får du bästa de möjligheterna att lagra ditt vin!

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Europatillverkad Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 108 Black (B: 65.5 x H: 182 x D: 61 cm)

Ett vinlagringsskåp med svart träomslag för dig som är ute efter det lilla extra. Du kan lagra 108 av dina viner i rätt fuktighet, temperatur och en vibrationsfri miljö och få ett lysande resultat på dina viner. Inred ditt hem med ett vinlagringsskåp i trä från mQuvée!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 108 White (B: 65.5 x H: 182 x D: 61 cm)

Vinlagringsskåp med vitt träomslag för dig som är ute efter det lilla extra. Du kan lagra 108 av dina viner i rätt fuktighet, temperatur och en vibrationsfri miljö och få ett lysande resultat på dina viner. Inred ditt hem med ett vinlagringsskåp i trä från mQuvée!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 125 Solid (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 57 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med solid dörr i svart pianolack och plats till 190 flaskor. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 125 Glass (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 57 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med plats till 182 flaskor, UV-skyddad glasdörr och energiklass A. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Pure S, Glass Door (B: 68 x H: 96 x D: 71,5 cm)

Europatillverkat vinlagringsskåp från franska Eurocave. Vinlagringsskåpet har en justerbar temperaturzon som kan ställas in mellan 5 och 22 grader och rymmer upp till 74 flaskor. Vinlagringsskåpet är utrustad med 5 utdragbara hyllor och kan låsas.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Compact L, Technical Door (helt integrerbart) (B: 59,5 x H: 179 x D: 56,5 cm)

Eurocaves revolutionerande vinlagringsskåp som är helt integrerbart i ett högskåp! Sätt din egna kökslucka på detta vinlagringsskåp som utvecklades tillsammans med olika köksdesigner för att kombinera makalös teknik med utseende efter dina önskemål. Vinlagringsskåpet är utrustad med 3 lagringshyllor och 1 utdragbar hylla som erbjuder plats till 164 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinlagringsskåp med vitt träomslag som ger en levande känsla i ditt hem. Vinlagringsskåpet har exklusiva egenskaper som reglerbar temperatur och fuktighet, UV-skyddad glasdörr och en vibrationsfri kompressor. En smakfull inredningsdetalj som samtidigt lagrar 46 av dina viner i en och samma temperatur!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 46 Black (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinlagringsskåp med svart träomslag som ger en levande känsla i ditt hem. Vinlagringsskåpet har exklusiva egenskaper som reglerbar temperatur och fuktighet, UV-skyddad glasdörr och en vibrationsfri kompressor. En smakfull inredningsdetalj som samtidigt lagrar 46 av dina viner i en och samma temperatur!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Prestige Range 66 White (B: 65.5 x H: 131 x D: 61 cm)

Satsa på ett vitt vinlagringsskåp med träomslag - unikt, vackert och helt rätt i ditt hem! Vinlagringsskåpet tar väl hand om dina viner och erbjuder fantastiska lagringsförhållande såsom reglerbar temperatur och fuktighet, UV-skyddat glas och vibrationsfri kompressor. Försäkra dig om att ditt vin får den bästa lagringen genom att förvara dem i ett vinlagringsskåp från mQuvée!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - American Oak 160 Brown (B: 75 x H: 188 x D: 68 cm)

Ett magnifikt vinlagringsskåp i solitt trä (amerikansk ek) med en snygg rödbrun nyans från mQuvée. Vinlagringsskåpet skapar rätt klimat för dina favorit årgångar som vilar tryggt på trähyllorna av bok. mQuvée har alla möjligheter för utmärkt lagring av ditt vin!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - American Oak 72 Brown (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Förstklassigt vinlagringsskåp i solitt trä (amerikansk ek) med en rödbrun nyans från mQuvée. Du kan presentera 66 stycken av dina vinflaskor på de 4 genuina hyllorna i trä. Vinlagringsskåpet har justerbar fuktighet, temperatur och en vibrationsfri kompressor vilket ger dina viner en lugn och trygg miljö att lagras i!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Compact S, Technical Door (helt integrerbar) (B: 59,5 x H: 83 x D: 57 cm)

Eurocaves revolutionerande vinlagringsskåp som är helt integrerbar under köksbänken! Sätt din egna kökslucka på detta vinlagringsskåp som utvecklades tillsammans med olika köksdesigner för att kombinera makalös teknik med utseende efter dina önskemål. Vinlagringsskåpet har en ställbar temperaturzon och erbjuder plats till 53 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Première S, Glass Door (B: 68 x H: 96 x D: 69 cm)

Elegant vinlagringsskåp från franska Eurocave. Vinlagringsskåpet har 1 temperaturzon som kan ställas in mellan 9 och 15 grader och rymmer upp till 74 flaskor. Vinlagringsskåpet är utrustad med 5 utdragbara hyllor och har en unik vit belysning som är avtagbar.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 82 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Revolutionerande vinlagringsskåp från mQuvée som både kan byggas in under köksbänken och användas som fristående. Vinlagringsskåpet har en låsbar solid dörr och eleganta detaljer så som gedigna hyllor i trä. Med plats till 66 flaskor och energiklass A+ är detta det perfekta vinlagringsskåpet för ditt hem!

Symbol: Inbyggbar produktSymbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinlagrings- och multifunktionsskåp (justeras med ett enkelt knapptryck) från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet har hyllor i label-view-modell för bättre tillgänglighet och ökad synlighet av vinflaskornas etiketter. Skåpet har en UV-skyddad glasdörr, vibrationsfri kompressor och plats för 98 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CLV122M (B: 62 x H: 107 x D: 71 cm)

Litet vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr. Detta skåp har plats för 120 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - PRO125 (B: 59,5 x H: 159 x D: 70 cm)

Vinlagrings- och multifunktionsskåp (justeras med ett enkelt knapptryck) från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet har hyllor i label-view-modell för bättre tillgänglighet och ökad synlighet av vinflaskornas etiketter. Skåpet har en UV-skyddad glasdörr, vibrationsfri kompressor och plats för 125 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 170 Solid (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 67 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med solid dörr i svart pianolack och plats till 226 flaskor. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CVP180 (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr och blå design. Detta skåp har plats för 180 flaskor.

Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 220 Solid (B: 68 x H: 182/190 x D: 67,6 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med solid dörr i svart pianolack och plats till 287 flaskor. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineGuardian 220 Glass (B: 68 x H: 182/190 x D: 67,6 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med plats till 273 flaskor, UV-skyddad glasdörr och energiklass A. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Première L Premium, Framed Glass Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Elegant vinlagringsskåp från franska Eurocave. Vinlagringsskåpet har 1 temperaturzon som kan ställas in mellan 9 och 15 grader och rymmer upp till 182 flaskor. Vinlagringsskåpet har 14 utdragbara hyllor med träfront (björk) och en unik vit belysning som är avtagbar.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Première L Access, Framed Glass Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Elegant vinlagringsskåp från franska Eurocave. Vinlagringsskåpet har 1 temperaturzon som kan ställas in mellan 9 och 15 grader och rymmer upp till 213 flaskor. Vinlagringsskåpet är utstrastad med 3 lagringshyllor och 1 utdragbar hylla med träfront och har en unik vit belysning som är avtagbar.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Eurocave Vinlagringsskåp - Première L, Solid Door (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Elegant vinlagringsskåp från franska Eurocave med energiklass A+. Vinlagringsskåpet har 1 temperaturzon som kan ställas in mellan 9 och 15 grader och rymmer upp till 182 flaskor. Vinlagringsskåpet är utrustad med 14 utdragbara hyllor och har en unik vit belysning som är avtagbar.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Europatillverkad Symbol: Låg ljudnivå

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXM1T182NPD (B: 68 x H: 147,9 x D: 70 cm)

Fristående vinlagringsskåp med plats till 182 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden - precis som en vinkällare. Skåpet kommer med en låsbar solid dörr, gedigna lagringshyllor i trä och har energiklass A+.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CLA210A+ (B: 70 x H: 133 x D: 71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr och vibrationsfri kompressor. Detta skåp har plats för 196 flaskor och har energiklass A+.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CVP220A+ (B: 62 x H: 162 x D: 71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr, vinröd design och energiklass A+. Detta skåp har plats för 216 flaskor.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXG1T230NVD (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Vinlagringsskåp från franska Artevino med plats till 230 flaskor. Detta vinlagringsskåp har en UV-skyddad glasdörr vilket gör att du kan visa upp dina vinflaskor på ett elegant sätt! Vinlagringsskåpet är låsbart och kommer med exklusiva vinlagringshyllor i trä.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Artevino Vinlagringsskåp - OXG1T230NPD (B: 68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Fristående vinlagringsskåp med plats till 230 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden - precis som en vinkällare. Skåpet kommer med en låsbar solid dörr, gedigna lagringshyllor i trä och har energiklass A+.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - PCLV250 (B: 59,5 x H: 188 x D: 70 cm)

Vinlagrings- och multifunktionsskåp (justeras med ett enkelt knapptryck) från franska Climadiff. Vinlagringsskåpet har 4 fixerade hyllor samt en halvhylla som är perfekt för att förvara öppna viner ståendes. Skåpet har en UV-skyddad glasdörr, vibrationsfri kompressor och plats för 248 flaskor.

Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Cavin Vinlagringsskåp - 253 flaskor (B: 75 x H: 199 x D: 75 cm)

Ett elegant vinlagringsskåp från Cavin som är bra för plånboken utan att du behöver kompromissa dess energiförbrukning! Vinlagringsskåpets dörr är gjord i energiglas, vilket ger vinlagringsskåpet energiklass A. Det svarta vinlagringsskåpet är fristående, har ett integrerat handtag och rymmer upp till 253 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CVV265B (B: 62 x H: 186 x D: 71 cm)

Stort fristående vinlagringsskåp från franska Climadiff med plats för 264 flaskor. Detta svarta vinlagringsskåp har en UV-skyddad glasdörr och stabila hyllor för att dels kunna skåda din vinsamling samtidigt som vinerna alltid hålls tryggt på samma plats.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CVP270A+ (B: 62 H: 186 D:71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr. Detta skåp har plats för 264 flaskor och har energiklass A+.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 800 (B: 60 x H: 196,1 x D: 77,6 cm)

Exklusivt från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 237 flaskor. Skåpet är helt unikt med sin reglerbara fuktighet, exklusiva trähyllor med en låda och detaljerade vinförvaringsark. Vinlagringsskåpet har även justerbar temperatur, är låsbart och har vibrationsfri kompressor. Med dessa lagringsförhållandena som vinlagringsskåpet erbjuder blir ditt vin inget annat än perfekt lagrat!

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Europatillverkad Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CV295 (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr och vinröd design. Detta skåp har plats för 294 flaskor. På insidan av dörren har du möjlighet att föra statistik över vinerna på ett dekorativt sätt.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Solid dörr - DVA265PA+ (B: 62 x H: 186 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med solid dörr och plats för 264 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Solid dörr - DVA305PA+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med solid dörr och plats för 294 flaskor.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glasdörr - DVA305G (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glasdörr och plats för 294 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glasdörr (vänsterhängd) - DVA305G (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Exklusiva DIVA Evolution från Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med vänsterhängd glasdörr och plats för 294 flaskor.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låsbar produkt Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Avintage Vinlagringsskåp - AVV168B - Svart (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellanstort fristående vinlagringsskåp från franska Avintage med plats för 168 flaskor. Detta svarta vinlagringsskåp har en UV-skyddad glasdörr och stabila hyllor för att dels kunna skåda din vinsamling samtidigt som vinerna alltid hålls tryggt på samma plats.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Läs mer
 


Avintage Vinlagringsskåp - AV306A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Stort och lyxigt vinlagringsskåp från Avintage, Climadiff Premium Collection. Skåpet är energieffektivt med energiklass A+ och har plats till 294 flaskor.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående Symbol: Monotemperatur Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Climadiff Vinlagringsskåp - CLA310A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Vinlagringsskåp från franska Climadiff med solid dörr och vibrationsfri kompressor. Detta skåp har plats för 294 flaskor och har energiklass A+

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - WineStore 1200 (B: 121 x H: 196,1 x D: 77,6 cm)

Exklusivt från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 474 flaskor. Ett pampigt vinlagringsskåp med unika möjligheter såsom reglerbar fuktighet, exlusiva trähyllor med 2 lådor och detaljerat vinförvaringsark. Detta skåp är ihop monterat och har två solida dörrar. Justera temperaturen, placera flaskorna och låt skåpet stå för lagringen av ditt vin!

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Europatillverkad Symbol: Winestorage technology

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 280

info@vinkylen.se

KÖPGUIDE - Vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT