MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Vinkaraff


Här hittar du vinkaraffer från kända varumärken som Spiegelau och Peugeot.

 

Deru Modena vinkaraff

En modern, Europatillverkad karaff som rymmer 1,3 liter. Karaffen har en inåtbuktad botten så att du enkelt kan få ett stadigt grepp och servera med en hand. Karaffen har en höjd på 23 cm.

Läs mer
 


Deru Merlino vinkaraff

En klassisk, Europatillverkad karaff med tumgrepp och inåtbuktad botten så att du enkelt kan få ett stadigt grepp och servera med en hand. Karaffen rymmer 1,3 liter och har en höjd på 21,5 cm.

Läs mer
 


Peugeot Aromium vinkaraff

En stilren, munblåst karaff med luftare från franska Peugeot. Karaffen har en inåtbuktad botten så att du enkelt kan få ett stadigt grepp och servera med en hand. Karaffen rymmer 75 cl och har en höjd på 24 cm.

Läs mer
 


Peugeot Variation vinkaraff

En konvex botten ger en unik karaff från franska Peugeot. Karaffen kan stå upprätt eller ligga på sidan och ger därmed vinet en större yta att luftas på. Vinet hälls över en handgjord ”skårad” oval glaskula som fungerar som en vinluftare. Denna glaskula hjälper vinet att syresättas genom att sprida vinet i karaffen. Glaskulan går att plocka bort. Karaffen rymmer 75 cl.

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

KUNDBETYG!